• 26-08-2013, 00:40:22
    kesinlikle ev veya araba alıp kiraya verin hocam, şirket ise somut şirketler düşünün, internet üzerinden 100bin tlyi sermaye olarak kullanırsanız emin olun ki %50 ihtimal ile riske gireceksiniz demektir,

şöylede yapılabilir, gelişmekte olan istanbul ilçelerinden 70-80 bin tl ye ev alıp kalan paranız ile sektöründe öncü google getirisi olan bir website satın alabilirsiniz, veya bir website açarsınız (bildiğiniz bir konuda) gerekli seo geliştirmeleri için 1000-1500 artık ne ise bütçe ayırırsınız 4-5 ayda siteye getiri sağlarsınız.

Bana göre kesinlikle 100.000 tlyi, tamamı ile internet gibi sallantılı bir ortamda sermaye olarak kullanmayın.
  • 26-08-2013, 01:22:21
    Vinç gibi saatlik kullanabilen iş makinesi alın.
  • 26-08-2013, 02:07:44
    ben olsam bi halı saha dikerdim arsa satın alıp. deli gibi para kazanıyorlar abi full çakılı halı sahalar.
  • 26-08-2013, 03:19:18
    Üyeliği durduruldu
    s7e7v7e7n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu gidişle birşey olmicak herhalde onu görüyorum ben

haftaya benim lisans çalışmaları için kocaeline gidiyorum sistemi oturtayım ondan sonra keyfime bakayım

sen dedikten sonra log kayıt için bi makina aldım haftaya da onun ayarlarını yapacağım.
    Ayağım iyileşsin yanınızdayım hocam çayı sıcak tutun
  • 26-08-2013, 03:54:48
    Üyeliği durduruldu
    Günde 200tl masraf ile 7 8binlik ürün satıyorum hocam internetten korkma. İnternet az para çok iş demek güzel bi ekip kur 2 3 kişilik işten anlayan internet, satınalma ve pazarlama konusunda az cok iş bilen sen otur koltuga.

Ayrıca internet için zarar fiyaskoları açıklayanlara itimat etmeyiniz... Ya kendi hatalarının bedelini ödemişlerdir yada yaptıkları ticaret hurraaa diye başlamıştır.

Mağazamızda gunde 10 tane sattıgımız cisim nette 80 90 dan aşağı gitmiyor...

Şunu herkes için söylüyorum sadece 2013 için 4 milyar tl sirkülasyon söz konusu türkiyede... paranın büyüklüğüne bakınca kazananın kazandıgı görülüyor.
    2020 yılına kadar toplam sektörün perakende ve bilumum toptanda %50 den fazlasına sahip olursa şaşırmam. saddece rakamları okuyun kafi. toplam dolaşımla eksi artı
  • 26-08-2013, 08:08:06
    seltametal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Günde 200tl masraf ile 7 8binlik ürün satıyorum hocam internetten korkma. İnternet az para çok iş demek güzel bi ekip kur 2 3 kişilik işten anlayan internet, satınalma ve pazarlama konusunda az cok iş bilen sen otur koltuga.

Ayrıca internet için zarar fiyaskoları açıklayanlara itimat etmeyiniz... Ya kendi hatalarının bedelini ödemişlerdir yada yaptıkları ticaret hurraaa diye başlamıştır.

Mağazamızda gunde 10 tane sattıgımız cisim nette 80 90 dan aşağı gitmiyor...

Şunu herkes için söylüyorum sadece 2013 için 4 milyar tl sirkülasyon söz konusu türkiyede... paranın büyüklüğüne bakınca kazananın kazandıgı görülüyor.
    2020 yılına kadar toplam sektörün perakende ve bilumum toptanda %50 den fazlasına sahip olursa şaşırmam. saddece rakamları okuyun kafi. toplam dolaşımla eksi artı
    ürün satışı derken ne tür ürünler satıyorsunuz
  • 26-08-2013, 09:39:25
    Üyeliği durduruldu
    JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ürün satışı derken ne tür ürünler satıyorsunuz
    Hocam sektör önemli değil yada ürün (exit olmamalı sonucta ticaret yapacaksınız hedef unsurların ayarlanması ve eşittir müşteri odağı) bazı unsurları oluşturmanız yeterli. dicem ısrarla aklında ne ürün oldugu kalıcak.

Oyuzden net söyleyim elektronik şuan 1 2 hafta sonra 1 sektöre daha giricem yine bi güvenilir tedarikci firma bulup...
  • 26-08-2013, 12:49:41
    ganyeto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ayağım iyileşsin yanınızdayım hocam çayı sıcak tutun
    kocaelin de lisans başvurusu yaptı arkadaş onaylandı ödenecek bir miktar paralar var onları halledelim ondan sonra kocaeli bursa arası bir vpn server kurup kocaeli bursa arası sürekli yapacağız. lisans ile bireysel den daha çok kurumsal üzerine gidicez kocaelin de..

ayağın iyileşsin beklerim.
  • 26-08-2013, 13:11:06
    Kesinlikle e-ticaret diyorum. Ama tedarikçi için güvenilir kişiler bulmak zor.

E-ticaret olmazsa kendine burdan veya flippa.com'dan geliri ve hiti sağlam site alabilirsin 20 bin liraya alıp aylık 2 bin lira para kazanabilirsin. Düzgün site bulman lazım.