kesinlikle ev veya araba alıp kiraya verin hocam, şirket ise somut şirketler düşünün, internet üzerinden 100bin tlyi sermaye olarak kullanırsanız emin olun ki %50 ihtimal ile riske gireceksiniz demektir,
şöylede yapılabilir, gelişmekte olan istanbul ilçelerinden 70-80 bin tl ye ev alıp kalan paranız ile sektöründe öncü google getirisi olan bir website satın alabilirsiniz, veya bir website açarsınız (bildiğiniz bir konuda) gerekli seo geliştirmeleri için 1000-1500 artık ne ise bütçe ayırırsınız 4-5 ayda siteye getiri sağlarsınız.
Bana göre kesinlikle 100.000 tlyi, tamamı ile internet gibi sallantılı bir ortamda sermaye olarak kullanmayın.
100.000 liram var tavsiye proje arıyorum.
293
●17.344
- 26-08-2013, 03:19:18Üyeliği durduruldu
- 26-08-2013, 03:54:48Üyeliği durdurulduGünde 200tl masraf ile 7 8binlik ürün satıyorum hocam internetten korkma. İnternet az para çok iş demek güzel bi ekip kur 2 3 kişilik işten anlayan internet, satınalma ve pazarlama konusunda az cok iş bilen sen otur koltuga.
Ayrıca internet için zarar fiyaskoları açıklayanlara itimat etmeyiniz... Ya kendi hatalarının bedelini ödemişlerdir yada yaptıkları ticaret hurraaa diye başlamıştır.
Mağazamızda gunde 10 tane sattıgımız cisim nette 80 90 dan aşağı gitmiyor...
Şunu herkes için söylüyorum sadece 2013 için 4 milyar tl sirkülasyon söz konusu türkiyede... paranın büyüklüğüne bakınca kazananın kazandıgı görülüyor.
2020 yılına kadar toplam sektörün perakende ve bilumum toptanda %50 den fazlasına sahip olursa şaşırmam. saddece rakamları okuyun kafi. toplam dolaşımla eksi artı
- 26-08-2013, 08:08:06ürün satışı derken ne tür ürünler satıyorsunuzseltametal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-08-2013, 09:39:25Üyeliği durdurulduHocam sektör önemli değil yada ürün (exit olmamalı sonucta ticaret yapacaksınız hedef unsurların ayarlanması ve eşittir müşteri odağı) bazı unsurları oluşturmanız yeterli. dicem ısrarla aklında ne ürün oldugu kalıcak.JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyuzden net söyleyim elektronik şuan 1 2 hafta sonra 1 sektöre daha giricem yine bi güvenilir tedarikci firma bulup... - 26-08-2013, 12:49:41kocaelin de lisans başvurusu yaptı arkadaş onaylandıganyeto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödenecek bir miktar paralar var onları halledelim ondan sonra kocaeli bursa arası bir vpn server kurup kocaeli bursa arası sürekli yapacağız. lisans ile bireysel den daha çok kurumsal üzerine gidicez kocaelin de.. 
ayağın iyileşsin beklerim.