• 23-09-2013, 12:19:37
    " Tek başınaysan istediğin kadar kullan et ama benim yanımdayken önemli bir işin olmadığı sürece o telefonu eline alma. "

Ben yanımdaki arkadaşıma, dostuma bunu söylerim. Yanımda birinin elinde telefonla uğraşmasından nefret ederim, ulan o telefonla işin vardı da neden yanıma geldin ? Çevremdeki birçok kişiye fena saydırmışımdır bu durumdan dolayı
  • 27-09-2013, 02:27:25
    YasinGNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    " Tek başınaysan istediğin kadar kullan et ama benim yanımdayken önemli bir işin olmadığı sürece o telefonu eline alma.

kızların tek sözü
  • 27-09-2013, 10:22:03
    SteyLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kızların tek sözü
    Burada kızlar yapıyor bunu
  • 27-09-2013, 14:35:48
    2000 yılında girdigim gsm sektöründe yaptıgım en büyük hata akıllı telefonlara karşı ilgi duymamam ve hala bir akıllı telefonum olmaması bir nevi bıkkınlık bunalımmış sonuç olarak gözümü açtıgımda kendimi ayakkabı sektöründe buldum çok şükür daha mutluyum , gsm sektöründeki yalanlardan dolanlardan ve insanların sürekli kek yerine konmasından tiksiniyorum.. Telefon bayicilik sistemi yalan söyleme sistemi üstüne kuruludur , dürüst olursanız para kazanamazsınız..
  • 30-09-2013, 00:43:57
    Reveloper
    Omer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2000 yılında girdigim gsm sektöründe yaptıgım en büyük hata akıllı telefonlara karşı ilgi duymamam ve hala bir akıllı telefonum olmaması bir nevi bıkkınlık bunalımmış sonuç olarak gözümü açtıgımda kendimi ayakkabı sektöründe buldum çok şükür daha mutluyum , gsm sektöründeki yalanlardan dolanlardan ve insanların sürekli kek yerine konmasından tiksiniyorum.. Telefon bayicilik sistemi yalan söyleme sistemi üstüne kuruludur , dürüst olursanız para kazanamazsınız..
    ticarette kazanmak istiyorsan yalan söylemek zorundasın
  • 01-10-2013, 11:56:02
    Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anlaşıldı sizden alışveriş yapılmaz.
  • 01-10-2013, 12:31:31
    Akıllı telefonların olmasıda dert olmamasıda )

Bu yalan meselesine bende karşıyım

Şimdi satış yaptıgım ürünlerdeki rakiplerime bakıyorum, birçoğu harbi milleti kandırıyorlar.
    Adam fiverrden alıp mobil izlenme satıyor adınada organik diyor. 3 kuruş için müşteriye zarar veriyor , 3 kuruş için değer mi ?

Sent from my iPhone 5
  • 01-10-2013, 16:10:27
    Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    herkezin ticari anlayışı farklıdır saygı duyarım , ben yalan söylemeden kazananlardanım çok şükür.