ONLİNE İŞ İNGİLİZCESİ NEDİR?
İngilizcenin uluslar arası dil kabul edilmesiyle beraber, hemen hemen bütün firmalar çalışanlarına iş İngilizcesini şart koşmaktadır. Peki, bu İş İngilizcesi nedir? İş İngilizcesi, çalıştığınız sektörün bilgilerini yabancı dil üzerinden de anlatabilmeniz ve gerektiğinde yabancı ortaklarla iletişim kurarak raporlar hazırlamanızdır. Eğer bu bilgiye sahipseniz kısa sürede işinizin önde gelen isimlerinden birisi olursunuz. Diğer çalışanlardan bir adım öne geçmenizi sağlayan bu eğitim, başarınızın tek adresidir. Bu adrese ise internet ortamında onlineisingilizcesi.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
İş İngilizcesinin normal İngilizceden farklı kullanılan iş İngilizcesi kalıplarıdır. Bu kalıplar her sektör için değişmektedir ve yabancı ortaklarınızla anlaşabilmeniz için çok önemlidir. Bu nedenle bu eğitimi alırken normal İngilizce kurslarını değil, iş İngilizcesi kurslarını tercih etmelisiniz. Bu seçim size hem zaman kazandıracak hem de iş odaklı eğitim almanıza fayda sağlayacaktır. Öğrendiğiniz kalıplar hakkında konuşabilmeniz ve karşınızdakilerle diyalog kurabilmeniz, başarınızın altın anahtarıdır. Bu anahtar bir çok kapıyı açabilir ancak sizlerin iş ingilizcesi terimlerine daim olup yazışma ve konuşma anlamında sıkıntı çekmemeniz gerekir. Bunlara ek olarak iş ile ilgili konularda yapılan konuşmaları anlamamız da gerekmektedir.
Bu konuda öne çıkmış isimlerden birisi olan ve kullanıcı kitlesi her geçen gün artan adreslerden birisi http://onlineisingilizcesi.com adresidir. Başarınız için vazgeçilmeziniz olmaya aday olan bu adres size Amerikalı eğitmenlerle birebir ders imkânı sunmaktadır. İngilizceyi bilinenin aksine konuşarak öğreten ve bunları size ders bitiminden en geç 2 saat sonra mp3 formatında sunarak dilediğiniz kadar dinleme ve tekrar etme imkânı sunun programda her şey hayal ettiğiniz gibidir. Sizin için gerekli olan iş kalıplarını belirleyerek programına ona göre şekil veren bu program aynı zamanda zaman probleminizi dikkate almakta ve size istediğiniz saatte kurs görme imkânı sunmaktadır. Kursun içeriğinin nasıl olduğunu görmek ve eğitimcilerle ön görüşme yapmak için vakit kaybetmeden deneme programına göz atmalı ve kararınızı vermelisiniz.
http://onlineisingilizcesi.com ve iş ingilizcesi kursu
0
●185