• 19-08-2013, 12:50:15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar ul.to dan para kazananlar olarak ul.to yönetimine ödeme seçenekleri hakkında bir mail atamazmıyız.. Dün akşam ben bir öneri gönderdim ama tek kişi olduğu için dikkate alacaklarını sanmıyorum..
    Çok kişi olunca acaba dikkate alırlar mı ? Alacaklarsa bir şeyler yapalım derim..

alertpay, paysafe vs herşeyi kaldırmıştı..
    Şimdide türkiye bankalarına ödemeye yapmayı kaldırdı..

Para kazanıyoruz ama paramızı almak için binbir türlü zahmet çekiyoruz..
    ul.to dan webmoneye aktar, ordan banka hesabına aktar ve bunlar arasındaki kesintiler..

Yorumlarınızı bekliyorum..
  • 19-08-2013, 13:43:19
    dert etmeyin bence. yeterki ödeme gelsin. kazancınız aylık 5 haneli rakamlar değilse bu forumda güncel kura çok yakın bir kurdan anında wmz bozdurabileceğiniz 3-5 arkadaş mevcut.
  • 19-08-2013, 19:38:50
    DincerAydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dert etmeyin bence. yeterki ödeme gelsin. kazancınız aylık 5 haneli rakamlar değilse bu forumda güncel kura çok yakın bir kurdan anında wmz bozdurabileceğiniz 3-5 arkadaş mevcut.
    Öyle de olabilir tabi ama şimdiki uploadcıların çoğu kullanıyordur ul.to yu neden bir paypal ödeme sistemi açılmasın ya da banka transferi neden aktif olmasın..
    Yoksa kazancım yüksek rakamlar değil bozduracak birisi elbet bulunur..
  • 19-08-2013, 20:52:35
    Üyeliği durduruldu
    nartweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öyle de olabilir tabi ama şimdiki uploadcıların çoğu kullanıyordur ul.to yu neden bir paypal ödeme sistemi açılmasın ya da banka transferi neden aktif olmasın..
    Yoksa kazancım yüksek rakamlar değil bozduracak birisi elbet bulunur..
    Paypal, payza gibi ödeme aracıları artık filehosting iş modelini kabul etmiyor. Uploaded gıcıklığına yapmıyor yani bunu, ondan emin olabilirsiniz.
  • 19-08-2013, 20:56:00
    syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paypal, payza gibi ödeme aracıları artık filehosting iş modelini kabul etmiyor. Uploaded gıcıklığına yapmıyor yani bunu, ondan emin olabilirsiniz.

O zaman mail atalım banka transferini tekrardan aktif etsin..
    Hem bizden dolayı para kazanıyor hem bize eziyet çektiriyor..
  • 19-08-2013, 21:56:45
    Üyeliği durduruldu
    ul.to ya bişey oldu kazanç 3 katı düştü ilk olarak bunu düzeltsin para vermemek için elinden geleni yapıyo ne adi bunlar