• 16-08-2013, 01:13:24
    Bugün saat 20:00 sularında Facebook'a girdim, sahip olduğum sayfaları n'olur n'olmaz düşüncesiyle yedek profilime aktarıyordum.
    İlk sayfayı devrettiğimde herhangi bir problem yaşamadım lakin 2. yi devrettiğimde profilimden direkt çıkış sağlandı. Daha sonra giriş yapmaya çalıştığımda ise aşağıda attığım resimlerle karşılaştım. 4 adet seçenek var ve hepsini denedim. Hiçbirisiyle giremiyorum. Profili geçtim ederi çok sayfalar var. Gitsin istemem.
    Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Veyahut problemi nasıl çözebilirim?
    Edit: Aynı problem daha önce bi' hesabıma daha olmuştu yaklaşık 1-1,5 ay önce az önce o hesabı bu yolla açtım bir problemle karşılaşmadım fakat asıl hesabımda böyle bir sorun çıkıyor.
    Fotoğraflar:

• 16-08-2013, 01:20:44
    Üyeliği durduruldu
    Başka tarayıcıdan giriş yapınız.
  • 16-08-2013, 01:31:50
    MasterOfJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başka tarayıcıdan giriş yapınız.
    Hemen deniyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:31:50 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:12 --

Edit: Yok olmadı hocam, gene aynı problem.
  • 16-08-2013, 02:09:20
    Mail atın facebook'a.
  • 16-08-2013, 02:19:20
    Sowyet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mail atın facebook'a.
    Az önce gönderdim.
  • 16-08-2013, 03:18:47
    Tarayıcı ön belleğini silin öyle deneyin.
  • 16-08-2013, 03:35:44
    edding adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Az önce gönderdim.
    hemen cevap gelmiyor.bazen 2-3 gün bazen de hiç cevap vermiyorlar ben de anlamadım
  • 16-08-2013, 04:04:02
    edding adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün saat 20:00 sularında Facebook'a girdim, sahip olduğum sayfaları n'olur n'olmaz düşüncesiyle yedek profilime aktarıyordum.
    İlk sayfayı devrettiğimde herhangi bir problem yaşamadım lakin 2. yi devrettiğimde profilimden direkt çıkış sağlandı. Daha sonra giriş yapmaya çalıştığımda ise aşağıda attığım resimlerle karşılaştım. 4 adet seçenek var ve hepsini denedim. Hiçbirisiyle giremiyorum. Profili geçtim ederi çok sayfalar var. Gitsin istemem.
    Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Veyahut problemi nasıl çözebilirim?
    Edit: Aynı problem daha önce bi' hesabıma daha olmuştu yaklaşık 1-1,5 ay önce az önce o hesabı bu yolla açtım bir problemle karşılaşmadım fakat asıl hesabımda böyle bir sorun çıkıyor.
    Fotoğraflar:

hatırladığım kadarı ile çözümü yoktu bunun ama araştırın yinede usta
  • 16-08-2013, 04:26:58
    Üyeliği durduruldu
    S.A.

İhtimaller;
    -İlk ihtimal; browser hatası, tüm çerezleri silip tekrar girmeyi dene. Yandex, Google Chrome problem çıkartabiliyor böyle ufak tefek, Safari ile dene.
    -Olmazsa URL yapısına dikkat, ha*c*klendi isen eğer, PC'ni başka biri de kullanıyorsa ilk işin logger, RAT kontrolü yapmak olsun. PC'ni önce bir güzel temizle.
    etc/hosts'u aç, içinde facebook ile ilgili herhangi bir ns tanımlaması yapılmış mı kontrol et.

Yüksek bir ihtimalle profilden sayfa aktarımı yaptığın için facebook yapay zekası(!) saldırganlık girişimi riski olarak algıladı.
    Mail atarak bunu kökten çözebilirsin ama ne olur ne olmaz diye dediklerimi kontrol et derim. Saygılarımla hocam.