• 07-08-2013, 13:47:54
    Merhaba arkadaşlar Dün 05.08.13 Fatura tarihli Siyah Nexus 4 cihazım var.Cihazı satmak istiyorum.
    Cihaz henüz 8 günlük.
    Bayramdan sonra kargo yapabilirim şehir dışı için.
    LG türkiye garantilidir.
    Yeni cihaz olduğu için resim ekleme gereği duymadım.İsteyen olursa ekleyebilirim.
    İstediğim fiyat 980 TL'dir.Ufak bir miktar pazarlık olur.

Satış sebebim.Android denemek için almıştım ancak karışık geldi kullanamıyorum.

Sahibinden Linki
  • 08-08-2013, 06:20:54
    Takas dusunurseniz ust modeller ile pm atin
  • 13-08-2013, 13:38:29
    satış günceldir
  • 13-08-2013, 14:20:13
    hocam öncelikle hayırlı satışlar. günümüz akıllı telefonları aynı mantık dahilinde kullanıcılara deneyim sunmaktadır. ben şu ana kadar 3 işletim sistemini(ios,android ve wp8) de denedim kullanımda çok sıkıntı yaşamadım. ios ve wp8 stabil olarak gayet iyi çalışmaktadır. androide gelen eleştiriler hep bu yöndedir. android cihazlarda özellikle ram kullanımı had safhadadır.

cihaz için konuşmak gerekirse, saf android kullanmaktadır. yani firma tarafından bir arayüz giydirilmemiştir. bu da telefonun gayet akıcı kullanılmasını sağlamaktadır. tasarım olarak benim hoşuma gitmektedir. bu telefonun en büyük artısı androidte gerçekleşen güncellemeleri direk almasıdır. diğer telefonlarda(samsung,htc vb.) firmaların güncelleme çıkarmasını beklemeniz gerekmektedir. kamera konusunda tatmin edici bir deneyim sunmaktadır. bence 2100mah batarya yeterli gelmemektedir. gün içerisinde aktif kullanıyorsanız batarya süresi sizi tatmin etmeyebilir.
  • 15-08-2013, 22:54:37
    Kesinlikle katiliyorum en iyi android cihaz kesinlikle Nexus. Tek eksisi kapagi cikmamasi ve hafiza karti takilamamasi
  • 15-08-2013, 23:59:25
    undertaker06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam öncelikle hayırlı satışlar. günümüz akıllı telefonları aynı mantık dahilinde kullanıcılara deneyim sunmaktadır. ben şu ana kadar 3 işletim sistemini(ios,android ve wp8) de denedim kullanımda çok sıkıntı yaşamadım. ios ve wp8 stabil olarak gayet iyi çalışmaktadır. androide gelen eleştiriler hep bu yöndedir. android cihazlarda özellikle ram kullanımı had safhadadır.

cihaz için konuşmak gerekirse, saf android kullanmaktadır. yani firma tarafından bir arayüz giydirilmemiştir. bu da telefonun gayet akıcı kullanılmasını sağlamaktadır. tasarım olarak benim hoşuma gitmektedir. bu telefonun en büyük artısı androidte gerçekleşen güncellemeleri direk almasıdır. diğer telefonlarda(samsung,htc vb.) firmaların güncelleme çıkarmasını beklemeniz gerekmektedir. kamera konusunda tatmin edici bir deneyim sunmaktadır. bence 2100mah batarya yeterli gelmemektedir. gün içerisinde aktif kullanıyorsanız batarya süresi sizi tatmin etmeyebilir.
    6 aydan fazladır kullanmaktayım ve kesinlikle batarya dışında herşeyi mükemmel