• 13-08-2013, 16:19:03
    Arkadaşlar merhaba,

Adwords hesabımdan beyaz eşya teknik servis hizmetleri ile alakalı reklamlar vereceğim. Ankaranın her ilçesine ve belirli mahallelerine dair anahtar kelimeler yazacağım. Her ilçe veya mahalleye ayrı ayrı reklam grubu yada tek reklam grubunun içinde ayrı ayrı reklam mı oluşturmalıyım? Tek reklam grubunda her anahtar kelimeyi arama sorgusuna göre başlık olarak gösterebilmem mümkün değil mi ?

Ve son olarak asıl sorum ; benım 1numaralı reklam grubumda yazılı olmayan bır anahtar kelime, 2 numaralı reklam grubumda var. Fakat google de ben 1.reklam grubundan herhangı bır anahtar kelıme ararken 2.grupta olmamasına rağmen 2.reklam grubu karşıma çıkabiliyor.. Ne yapabilirim bu durumda ?
  • 13-08-2013, 19:18:14
    Merhaba,

Tek bir reklam grubunda sadece ilçe ve mahalle isimlerini keyword olarak kullanarak reklam metninin başlık satırına {KeyWord:Altındağ} Beyaz Eşya Servisi şeklinde yazman yeterli hangi anahtar kelime ile aranırsa başlıkta o çıkar
  • 13-08-2013, 22:00:33
    dfidan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Tek bir reklam grubunda sadece ilçe ve mahalle isimlerini keyword olarak kullanarak reklam metninin başlık satırına {KeyWord:Altındağ} Beyaz Eşya Servisi şeklinde yazman yeterli hangi anahtar kelime ile aranırsa başlıkta o çıkar
    İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Fakat ekstra sormak istediğim bir sorum var daha doğrusu tam anlamıyla anlayamadığım.. Şöyle ki, anahtar kelimem '' keçiören bosch servisi '' ve '' batıkent arçelik servisi '' ise, Reklam başlığım nasıl olmalı ? {KeyWord:?}
  • 13-08-2013, 23:11:20
    MeyRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Fakat ekstra sormak istediğim bir sorum var daha doğrusu tam anlamıyla anlayamadığım.. Şöyle ki, anahtar kelimem '' keçiören bosch servisi '' ve '' batıkent arçelik servisi '' ise, Reklam başlığım nasıl olmalı ? {KeyWord:?}
    Anahtar kelime listeniz neyse değişkendeki Anahtar kelime yerine o çıkar o nedenle anahtar kelimeleri doğru seçmek lazım.

örneğin
    {KeyWord:Altındağ} Servisleri Başlık Satırında ;

Anahtar Kelime ; Keçiören Arçelik ise

Reklam Başlık Metni;

Keçiören Arçelik Servisleri olur.

Ama Anahtar kelime ; Keçiören Arçelik Servisleri ise,

Reklam Başlık Metni;

Keçiören Arçelik Servisleri Servisleri şeklinde anlamsız görünür
  • 14-08-2013, 00:23:50
    Anahtar kelime listeniz neyse değişkendeki Anahtar kelime yerine o çıkar o nedenle anahtar kelimeleri doğru seçmek lazım.

örneğin
    {KeyWord:Altındağ} Servisleri Başlık Satırında ;

Anahtar Kelime ; Keçiören Arçelik ise

Reklam Başlık Metni;

Keçiören Arçelik Servisleri olur.

Ama Anahtar kelime ; Keçiören Arçelik Servisleri ise,

Reklam Başlık Metni;

Keçiören Arçelik Servisleri Servisleri şeklinde anlamsız görünür
    Yani {KeyWord:Altındağ} Servisleri burada Altındağ yazmasının bir önemi yok mu hocam? Anahtar kelime ne ise o parantez içine anahtar kelime geliyor ve parantez dışındaki kısım devam ediyor. Bu şekilde mi oluyor işler
  • 14-08-2013, 09:08:42
    Yani {KeyWord:Altındağ} Servisleri burada Altındağ yazmasının bir önemi yok mu hocam? Anahtar kelime ne ise o parantez içine anahtar kelime geliyor ve parantez dışındaki kısım devam ediyor. Bu şekilde mi oluyor işler
    Doğrudur. Altındağ değişkendir benim örneğimde rastgele seçilmiştir siz onun yerine anahtar kelime listenizdeki ilk anahtar kelimeyi de kullanabilirsiniz.
  • 14-08-2013, 10:54:11
    Doğrudur. Altındağ değişkendir benim örneğimde rastgele seçilmiştir siz onun yerine anahtar kelime listenizdeki ilk anahtar kelimeyi de kullanabilirsiniz.
    Oraya ilk anahtar kelimemi yazdıktan sonra reklamımdaki diğer yazılmamış olan anahtar kelimeler de çıkıyor mu peki hocam orada?

Yani şöyle söyleyebilirim,

2 tane anahtar kelimem olsun, Keçiören arçelik ve batıkent siemens şeklinde. Ben Yani {KeyWord:Keçiören arçelik} Servisleri yazdım reklam başlığıma. Ve reklamım '' keçiören arçelik '' arama sorgusu sonrasında Keçiören Arçelik Servisleri şeklinde göründü. Fakat Batıkent siemens arama sorgusu sonrasında da başlık nasıl oluyor bu konuyu anlayamadım?
  • 14-08-2013, 12:06:16
    Oraya ilk anahtar kelimemi yazdıktan sonra reklamımdaki diğer yazılmamış olan anahtar kelimeler de çıkıyor mu peki hocam orada?

Yani şöyle söyleyebilirim,

2 tane anahtar kelimem olsun, Keçiören arçelik ve batıkent siemens şeklinde. Ben Yani {KeyWord:Keçiören arçelik} Servisleri yazdım reklam başlığıma. Ve reklamım '' keçiören arçelik '' arama sorgusu sonrasında Keçiören Arçelik Servisleri şeklinde göründü. Fakat Batıkent siemens arama sorgusu sonrasında da başlık nasıl oluyor bu konuyu anlayamadım?
    O zaman da Başlık Batıkent Siemens Servisleri olur.

aslında çok basit uygula anlıyacaksın arkadaşım biraz deneme yanılma yaparsın
  • 14-08-2013, 23:50:10

tamamdır hocam teşekkür ederim deneyip anladıgımı pekiştireyim ben

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:50:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:12:02 --

Hocam denedim fakat şöyle sonuç aldım ;

{KeyWord:Ankara} Servisi

Reklam başlıgımı bu şekilde ayarladım fakat herhangı bır baska anahtar kelımesını de arattırdıgımda reklamımımn başlığı ' Ankara Servisi ' olarak görünüyor