• 12-08-2013, 17:52:52
    merhaba arkadaşlar on numara kelimesinde normalde ilk 3 sıradayım pazartesi günü açıklandığı dakikada site 12 sıraya kadar atıyor 3 saat sonra yine aynı yerine geliyor
    bunun önüne nasıl gecebilirim.
  • 12-08-2013, 18:06:48
    Geçmek oldukça zor hocam. Google neden bu kadar haber sitelerini öne çıkarıyor anlamış değilim. Herhangi bir kelimede herhangi bir site haber eklediğinde ilk sayfa.
  • 12-08-2013, 18:14:29
    genel bilgilerde normal sitelerin yeri cogunlukla sabit kalir, fakat haber niteligindeki haberleri gecici olarak ust siralara tasir google. Cunku siteleri kategori kategori degerlendiriyor, ona gore muamele ediyor. Bir haber sitesi de, heleki populer ise, bir haber girdiginde; google bunun haber degeri tasiyip tasimadigina bakmaksizin ust siralara cikartiyor, fakat bir muddet sonra daha kaliteli siteler ust siralarda yer aliyor. Benim gozlemlerim ve kendimce %99 onayladigim bir islem bu, ki uzun zamandir boyle oldugunu goruyorum.
  • 12-08-2013, 18:16:05
    vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmek oldukça zor hocam. Google neden bu kadar haber sitelerini öne çıkarıyor anlamış değilim. Herhangi bir kelimede herhangi bir site haber eklediğinde ilk sayfa.
    bende çözemedim gerçi açıklandığında hepsi haber sitesi news kayıtlı olduğu için sanırım news kayıt ettirmekden başka caremiz yok
  • 12-08-2013, 20:15:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    emrahcoskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende çözemedim gerçi açıklandığında hepsi haber sitesi news kayıtlı olduğu için sanırım news kayıt ettirmekden başka caremiz yok
    Google news kabul etmez hocam böyle bir siteyi

Çok inceleme yapıyorlar