• 28-04-2013, 21:38:16
    Merhaba değerli arkadaşlar;

Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. %100 Tam burslu olacak şekilde.

1.)Tüm üniversitelerden mezun olan (iyi veya kötü) Bu bölümün iş imkanları var mı? Mutlaka iş bulur muyum?
    2.) Sayısalda Fizik Kimya Biyoloji ve Matematik derslerini kaç günde halledebilirim. YGS ve LYS'de en az 20 NET çıkaracak şekilde.
    3.) Yeni açılan bir üniversitenin biraz daha düşük puanlı bilgisayar müh. bölümüne gitsem iş bulabilir miyim?

Teşekkür ediyorum.
  • 28-04-2013, 21:40:32
    Makine mühendisiyim. Fizik dersini 4. sınıfta anca verebildim. ama sen 1 haftada halledebilirsin.
    şaka bir yana 20 net çokta zorlamaz 2 ay gibi bir sürede düzenli çalışma ve bol soru ile halledebilirsin.
    binlerce işssiz üniv. mezunu var kendini geliştirmezsen sadece bitirmiş olursun.
  • 28-04-2013, 21:44:52
    snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Makine mühendisiyim. Fizik dersini 4. sınıfta anca verebildim. ama sen 1 haftada halledebilirsin.
    şaka bir yana 20 net çokta zorlamaz 2 ay gibi bir sürede düzenli çalışma ve bol soru ile halledebilirsin.
    binlerce işssiz üniv. mezunu var kendini geliştirmezsen sadece bitirmiş olursun.
    O zaman yarın kendime hemen LYS Sayısal kitabı sipariş veriyorum. Var mı tavsiyeleriniz en az 20 net çıkarabileceğim konu özetli güzel bir kitap.
  • 28-04-2013, 21:46:32
    netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O zaman yarın kendime hemen LYS Sayısal kitabı sipariş veriyorum. Var mı tavsiyeleriniz en az 20 net çıkarabileceğim konu özetli güzel bir kitap.
    bölümünüz nedir ne değildir bilmiyorum .

belli başlı konuları seçip önce onları halledin. fizikte kuvvetti , momentti , basınctı o tarz yani . çok uzun zaman oldu ama ben hazırlanırken güvender den şaşmazdım
  • 28-04-2013, 21:48:05
    snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bölümünüz nedir ne değildir bilmiyorum .

belli başlı konuları seçip önce onları halledin. fizikte kuvvetti , momentti , basınctı o tarz yani . çok uzun zaman oldu ama ben hazırlanırken güvender den şaşmazdım
    Benim asıl bölümüm Eşit Ağırlık ...

Bu sene şu şekilde yapmayı düşünüyorum. Dersanelerin sayısal bölümleri oluyormuş, eşit ağırlık yerine sayısal bölümlerine yazılacağım. Bir de öyle kendimi deneyeceğim.
  • 28-04-2013, 21:58:18
    Üyeliği durduruldu
    Sayısal dersler için kitapların pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
    İnternetten filan videolu eğitimlerle konuları kapmaya çalış. Hergün kendini şartlandır 2-3 konuyu halletmeye çalış. Çok zor, anlaşılması zaman alacak konuları sona bırak. Zamanını en iyi şekilde kullanmalısın. Bir iki konuyu es geçmeyi göze almalısın.
  • 28-04-2013, 22:56:04
    Peki arkadaşlar lysde sayısaldan girince lys tarihe felan da girsem sayısal puanını az da olsa etkiler mi yoksa etkisiz midir?
  • 28-04-2013, 23:28:59
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    4 sene lisede harıl harıl calışıp 20 net yapamayan var, fizikte 20 net yapacağınızı zannetmiyorum...
  • 29-04-2013, 00:01:00
    Moralini bozmak istemem 20 neti unut derim boşada kitaplara para verme, seneye en baştan dershaneye yazıl adam akıllı çalış.1-2 haftayla olacak birşey değil sayısal.Gerçi temeli olmayan adam lys fiziği yapamaz ya neyse.

netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki arkadaşlar lysde sayısaldan girince lys tarihe felan da girsem sayısal puanını az da olsa etkiler mi yoksa etkisiz midir?
    Etkilemez, senin sayısal puanına yarıyacak şeyler matematik geometri fizik kimya biyoloji