• 11-08-2013, 01:42:10
    Yeni açtığım siteye forum açmaya karar verdim .
    Kendi çapımda bi kaç kategori açtım .
    Kategori olarak "şu gereksiz olmuş" , "şöyle bir kategoride açılabilir" veya " şu kategori şu isimle olursa daha hoş olur" tarzında önerilerinizi merakla bekliyorum...
    Lütfen 2 dakikanızı ayırıp yorum bırakınız.

Not: Konu için en uygun yer burasıdır herhalde. Değilse kusura bakmayın.

Not: Tema,eklenti,içerik kategori açıklamalarını daha sonra düzelteceğim. Sizden sadece kategori konusunda yardım istiyorum. Link aşağıda. Selam ve dua ile...

http://www.egitimcafe.net/forum/
  • 11-08-2013, 15:32:06
    🚀 Network Sahibi SEO ✔
    Hocam yanlış anlamayın ama her sitede olabilen normal daha doğrusu klişe forumlardan olmuş, bence biraz daha farklı olması gerek. Farklıdan kastım renkler, border oynaması vs..
  • 11-08-2013, 15:34:53
    tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yanlış anlamayın ama her sitede olabilen normal daha doğrusu klişe forumlardan olmuş, bence biraz daha farklı olması gerek. Farklıdan kastım renkler, border oynaması vs..
    Not: Tema,eklenti,içerik kategori açıklamalarını daha sonra düzelteceğim. Sizden sadece kategori konusunda yardım istiyorum. Link aşağıda. Selam ve dua ile...
    demiştim hocam
    sadece kategori olarak soruyorumm
  • 11-08-2013, 16:57:48
    🚀 Network Sahibi SEO ✔
    medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demiştim hocam
    sadece kategori olarak soruyorumm
    Ben genel olarak değerlendirdim

Kategori olarak iyi bence.
  • 11-08-2013, 17:04:42
    tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben genel olarak değerlendirdim

Kategori olarak iyi bence.
    teşekkür ederim