• 10-08-2013, 01:02:53
    Sayfa URL'si : Pm ile verilebilir.
    Sayfa İçeriği : Sanatçı Fan Sayfası (Sanatçı kesinlikle Facebook üzeri çalışmayacağını ilgilenmeyeceğini dile getiriyor.)
    Sayfa Hayran Sayısı : 945.000
    Günlük Gelen Takipçi Sayısı : Değişiyor bazen 1 ila 3 k bazen hiç.
    Sayfa için Düşünülen fiyat : 9 Bin
    Eklemek İstenenler : Gizli admin yok , otolike yok, sayfanın sanatçı tarafından alınma derdi yok, çalıntı vs değil ..

Not : Her pm isteyene pm atılmayacaktır.
  • 10-08-2013, 01:27:08
    hayırlı işler hocam. Bu sanatçı onayı nasıl alındı acaba (: ilerde fikri değişti veya menajeri ne bilim bağlı olduğu ajans falan girdi kafasına toplayalım bize yararı olur dedi gitti sayfa nolcak (: satışı baltalama gibi bir isteğim yok kesinlikle sadece meraktan soruyorum. eğer rahatsızlık verirse bu mesajım silebilirim. tekrardan hayırlı satışlar.
  • 10-08-2013, 01:32:42
    crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlı işler hocam. Bu sanatçı onayı nasıl alındı acaba (: ilerde fikri değişti veya menajeri ne bilim bağlı olduğu ajans falan girdi kafasına toplayalım bize yararı olur dedi gitti sayfa nolcak (: satışı baltalama gibi bir isteğim yok kesinlikle sadece meraktan soruyorum. eğer rahatsızlık verirse bu mesajım silebilirim. tekrardan hayırlı satışlar.
    Hacım adam anonim takılan birisi, para manyağı değil.

Özellikle konudan bahsettim gerekirse ücretsiz bile verebileceğimi söyledim ama facebookla işi olmadığını ve o sayfanın yönetiminin sayfa sahibinin taksiratına bağlı olduğunu bizzat kendisi söyledi.

Zaten alacak olsa kısa zaman önce albüm çıkardı, sırf o albümün satışı vs için alırdı.

Durum böyle.
  • 10-08-2013, 01:40:21
    Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hacım adam anonim takılan birisi, para manyağı değil.

Özellikle konudan bahsettim gerekirse ücretsiz bile verebileceğimi söyledim ama facebookla işi olmadığını ve o sayfanın yönetiminin sayfa sahibinin taksiratına bağlı olduğunu bizzat kendisi söyledi.

Zaten alacak olsa kısa zaman önce albüm çıkardı, sırf o albümün satışı vs için alırdı.

Durum böyle.
    kısacası magazin manyağı popçulardan değil yani sanatçıyı rendice edici şeyler paylaşmadıkça sorun olmaz o zaman sayfada (:
  • 10-08-2013, 01:44:04
    crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kısacası magazin manyağı popçulardan değil yani sanatçıyı rendice edici şeyler paylaşmadıkça sorun olmaz o zaman sayfada (:
    Benden önceki adam saçma salak şeyler paylaşıyormuş ama ona bile müdahele söz konusu değilmiş yani adama sövmedikten sonra sıkıntı yok :=)
  • 10-08-2013, 12:50:08
    Pm lütfen
  • 10-08-2013, 12:54:27
    pm gönderin lütfen.
  • 10-08-2013, 12:58:09
    Pm lütfen
  • 10-08-2013, 17:00:27
    Üyeliği durduruldu
    pm alaabilirmiyim