• 08-08-2013, 12:40:38
    Üyeliği durduruldu
    Selamlar,
    150 TL lik bir bütçem var
    Sizce hangi sektöre yönelmeliyim ? (Hit açısından)
    Dizi-film düşünüyorum sevdiğim için fakat bu tip çok siteler var

Ne önerirsiniz ?
  • 08-08-2013, 12:50:18
    Merhaba hocam herkes film sitesi açıyor ama yükseltemiyor bu yüzden siteyle ilgilenemiyor. Durum böyle olunca kazanç da elde edemiyorlar.

Film sitesi açmayı düşünürseniz profesyonel olarak yardımcı olabilirim size. A dan Z ye ne gerekiyorsa her konuda 7/24 destek sağlayabilirim. Konuma bakabilirsiniz bilgi için. Bkz
  • 08-08-2013, 13:05:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam hangi sektor iyi kazandırıyor onu yapıyım yerıne bence hangi sektoru sevıyosanız onu yapın daha basarılı olursunuz derım.Kadın sıtelerınde hıt ıyı olur dedıler actım bı sıte ama ılgımı cekmedıgı ıcın konu gırmıyorum.Yanı sevdıgınız ısı yapın derım ben

Vodafone 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 08-08-2013, 13:12:03
    Üyeliği durduruldu
    bu konu benımde kafamı kurcalıyor hangi sektörde az ama uz hit olabılır kazandıracak
  • 08-08-2013, 15:25:00
    Yorucu olmadan hit kazanmanın en kolay yolu ad..t siteler bence. tek uğraşınız sitenin kapanmasıyla yeniden açılmasıyla uğraşmak, onun dışında bağla otomatiğe zaten kendiliğinden gelir hit.
  • 08-08-2013, 15:33:15
    Daha önce de çoğu kez soruldu, sektör ne olursa olsun yabancı içerikte kazandığınız kadar TR'de kazanamıyorsunuz.

Niche arayın, bütçenizi de makale yazdırmaya harcayın derim.
  • 08-08-2013, 15:34:52
    Üyeliği durduruldu
    oser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yorucu olmadan hit kazanmanın en kolay yolu ad..t siteler bence. tek uğraşınız sitenin kapanmasıyla yeniden açılmasıyla uğraşmak, onun dışında bağla otomatiğe zaten kendiliğinden gelir hit.
    sonra mahkemelik olmayalım hocam, bi kaç şey duydum cünkü

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:34:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:34:07 --

Rakun12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha önce de çoğu kez soruldu, sektör ne olursa olsun yabancı içerikte kazandığınız kadar TR'de kazanamıyorsunuz.

Niche arayın, bütçenizi de makale yazdırmaya harcayın derim.
    konuyu biraz daha açarmısınız hocam, demek istediklerinizi tam olarak anlayamadım
  • 08-08-2013, 15:38:06
    Hobbaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sonra mahkemelik olmayalım hocam, bi kaç şey duydum cünkü
    İçinde olmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama, bildiğim kadarıyla yabancı bir host şirketi kullanırsanız başınıza gelebilecek tek şey sitenin bir süre sonra kapanması.
    Sonra ya yönlendirme ile ya da yeni bir site açarak kısa sürede aynı hiti sağlayabiliyorsunuz zaten. Ülkede bu kadar sektörün içinde genç arkadaşımız varken, ufak tefek reklamlarla hit kaybı zor
  • 08-08-2013, 15:40:49
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Film sitesi açmayı düşünürseniz bana pm atın hocam .
    Herşeyiyle hazır film sitemi satıyorum.