Youtube Kanalımdaki Parayı ....
5
●477
- 07-08-2013, 21:42:32Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaşlar youtube kanalımda 40 dolar para var sanırım kazançlar kesinleşene kadar 46-47 doları bulur adsense hesabımda para birikmediğinden dolayı parayı çekemiyecem o yüzden güvenilir bir arkadaş arıyorum kanalın adsense kimliğini sizin üstünüze yapıp kazançlar kesinleşince parayı sizin hesaba aktaracaz sizde bana komisyonunuzu alarak banka hesabıma yada misli hesabıma havale edeceksiniz sadece güvenilir bir arkadaşla yapmak istiyorum bunu ilgilenen arkadaşlar varsa komisyon tutarıyla birlikte pm atsın lütfen..
- 07-08-2013, 22:00:43Üyeliği durdurulduTek ismin üstüne 2 adsense hesabı banlanmaya yol açar
- 07-08-2013, 22:22:39Üyeliği durdurulduhocam yanlış anladınız benim için ayrı adsense hesabı alın demiyorum ki benim kanalı sizin adsense hesabınıza bağlayım para yatınca komisyonunuzu alıp geri kalanı benim misli hesabıma yada banka hesabıma havale edin diyorumHappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-08-2013, 00:01:23Kazanclar kesinlesene kadar o miktar artmaz. Kaldiki Temmuz ayi boyunca ne kazandiysan bu ay 15 e kadar Adsense hesabina o para gelir ama kesintilerden sonra.DreadfuL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani 40 dolar var diyorsan Adsense 40 dolar yansiyacak diye bir kaide yok. Ayrica adsense bagliyacagin kisinin baska kanallarida olacak, oradan gelecek rakamlarda net ve kesin degil. sen 40 dolar ustunden komisyon alsin dersin ama adamin hesabinada senin kanalindan kesin 40 dolar gelmeyebilir.
Karisik is biri kabul etse bile yuksek komisyon ister. - 08-08-2013, 00:03:05Geç kalmışsınız geçen ayın kazançları 15 ine kadar kesinleşecek yani 100 dolar yapamadıysanız ödeme almak için bir daha ki ayı bekleyeceksiniz.
- 08-08-2013, 19:00:20Üyeliği durduruldugaliba haklısız hocam onu hiç hesaba katmamıştım benCrystalNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle