Merhaba arkadaşlar, yeni bir dosya paylaşım ve video streaming sitesini size tanıtmak istiyorum.

Refli - refsiz
Öncelikle neonshare çok yeni bir site, geliştirilme aşamasında bu sebeple herkese 1 ay boyunca ücretsiz premium hesabı veriyor.

*Desteklenen video formatları : flv,mp4,mkv,avi,wmv
*DMCA veya telif hakkı şikayetleri dışında dosyanız silinmiyor.
*XYZ içerik yasak.
*1 aylık premium hediyesi manuel olarak aktif edilmekte, bu sebeple 24 saat kadar sürebiliyor aktif edilmesi, refimden üye olan arkadaşların nicklerini ise belirli aralıklarla aktifleştirilmesi için yetkililere bildiriyorum.
Ödeme biraz düşük gözükebilir fakat bu site sadece download başına değil, izlenme başına da ödeme yapıyor. Onu da göz önünde bulundurabiliriz.

Ödemeler her ayın 15 ila 30'u arasında yapılır.
Minimum ödeme tutarı $20 USD'dir.
Ödeme şuan için Paypal ile yapılmaktadır.
Siteye üye olun, denemeye başlayın

Refli - refsiz
Öncelikle neonshare çok yeni bir site, geliştirilme aşamasında bu sebeple herkese 1 ay boyunca ücretsiz premium hesabı veriyor.

*Desteklenen video formatları : flv,mp4,mkv,avi,wmv
*DMCA veya telif hakkı şikayetleri dışında dosyanız silinmiyor.
*XYZ içerik yasak.
*1 aylık premium hediyesi manuel olarak aktif edilmekte, bu sebeple 24 saat kadar sürebiliyor aktif edilmesi, refimden üye olan arkadaşların nicklerini ise belirli aralıklarla aktifleştirilmesi için yetkililere bildiriyorum.
Ödeme biraz düşük gözükebilir fakat bu site sadece download başına değil, izlenme başına da ödeme yapıyor. Onu da göz önünde bulundurabiliriz.

Ödemeler her ayın 15 ila 30'u arasında yapılır.
Minimum ödeme tutarı $20 USD'dir.
Ödeme şuan için Paypal ile yapılmaktadır.
Siteye üye olun, denemeye başlayın