• 22-07-2013, 10:02:50
    Merhaba arkadaşlar,

Ara ara yazdığım seo yazılarından beni tanıyorsunuzdur sanırım. Yabancı bir forumdan satın aldığım kaliteli bir e-book olan The Penguen 2.0 Checklist e kitabını size göndermemi istiyorsanız. Tek yapmanız gereken

1. Alternatif ) Facebook ta facebook.com/celilcanwebhizmetleri ni beğenip sonrasında facebookta yazılmış yazılardan en az birine yorum yapmak.

2. ALternatif ) Twiter.com/celilcan adresinden beni takip etmek ve en az bir yazıyı retweet edip yorum yazmak.

Sonrasında öncelikle konuya mesaj yazarak sonra da pm ile beni haberdar etmek. E-book mailinize gönderilecektir.

3. EN KOLAY ALTERNATİF google.com.tr de celilcan diye aratıp çıkan celilcan.com sitesini google hesabınızla +1 lemek veya https://plus.google.com/111964092891802123407 adresine girerek beğenmek.

Saygılar

BONUS 1- Yukardakilerin 3 ünü de yapana PR 9 Çok kaliteli backlink 5 dakikada nasıl alınır Bu dersi göndereceğim.

BONUS 2- Bu işlemleri yapan her 5. kişiye 3000 den fazla sosyal bookmarking sitesi listesi gönderilecek. Üstelik hepsi dofollow ve kaliteli
  • 22-07-2013, 10:06:56
    celilcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,

Ara ara yazdığım seo yazılarından beni tanıyorsunuzdur sanırım. Yabancı bir forumdan satın aldığım kaliteli bir e-book olan The Penguen 2.0 Checklist e kitabını size göndermemi istiyorsanız. Tek yapmanız gereken

1. Alternatif ) Facebook ta facebook.com/celilcanwebhizmetleri ni beğenip sonrasında facebookta yazılmış yazılardan en az birine yorum yapmak.

2. ALternatif ) Twiter.com/celilcan adresinden beni takip etmek ve en az bir yazıyı retweet edip yorum yazmak.

Sonrasında pm ile beni haberdar etmek. E-book mailinize gönderilecektir.

3. EN KOLAY ALTERNATİF google.com.tr de celilcan diye aratıp çıkan celilcan.com sitesini google hesabınızla +1 lemek

Saygılar

twiter hesabım yok facebook a ve google +1 e beğensem olurmu?
  • 22-07-2013, 15:13:20
    SilentCries adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    twiter hesabım yok facebook a ve google +1 e beğensem olurmu?
    Olur , haber bekliyorum.

Diğer arkadaşın PM gönderildi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:13:20 -->-> Daha önceki mesaj 14:44:59 --

Yeni PM ler atıldı
  • 22-07-2013, 15:16:43
    yaptım hocam
  • 22-07-2013, 15:18:20
    Üyeliği durduruldu
    furkan albayrak olarak yayınladım hocam.
  • 22-07-2013, 15:40:27
    Pm ler gönderildi.
  • 09-02-2014, 17:01:30
    Grupta taze taze Örneğin son yayınlanan yazı ve infografik Penguen algoritması uyumlu sitenin kontrol listesi

E hadi bekliyoz

Grupta son sorulan soru ve cevapları için https://www.facebook.com/groups/seorehberi/