• 01-08-2013, 00:28:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hesabım teliften dolayı kapatıldı.

Telif hakkında bulunan kişiye ulaştım. Şikayet ettiği mail üzerinde copyright@youtube.com 'a şu maili attırdım.

Mail başlığı; Geri çekme beyanı
    Mail İçeriği; İşbu belgeyle telif hakkı ihlali hak talebimi geri çekiyorum.
    Video : http://www.youtube.com/watch?v=xxxxx
    İmza : Adamın AdıveSoyadı
    Birkaç sorum var ;

- kaç günde kanalı geri açarlar ?
    - telif yiyen videoyu silmiştim sorun olur mu ?
    - mail doğru atılmış mı ? , yeterli mi ?
  • 01-08-2013, 00:36:07
    telif geri çekmesi kolay olmuyor malesef,telif yolladığım çok vatandaş oldu...bi şekilde kararımdan vazgeçip,telifi geri çektiğime dair mail attım hepsinde,sadece mailiniz ulaştı şeklinde geri dönüş yapıldı çoğu kez.karışık ve zor bi durum
  • 01-08-2013, 00:41:48
    expetus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telif geri çekmesi kolay olmuyor malesef,telif yolladığım çok vatandaş oldu...bi şekilde kararımdan vazgeçip,telifi geri çektiğime dair mail attım hepsinde,sadece mailiniz ulaştı şeklinde geri dönüş yapıldı çoğu kez.karışık ve zor bi durum
    işlem yapılmama ihtimali var mı yani
  • 01-08-2013, 00:48:04
    açarlar kanalını bi kaç güne
  • 01-08-2013, 00:53:25
    FanMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işlem yapılmama ihtimali var mı yani
    karşı bildirim göndermeyi deneyin,çoğu kişiyle öyle hallettik...kanal ayarlarına girdiğiniz zaman yukardaki 3 seçenekten biri kırmızıdır sizde,kırmızı olan seçeneğin üzerine tıklayın,açılan pencerede karşı bildirim gönder butonu olması gerek.

Fakat bunu yapabilmeniz için karşı tarafla,size telif gönderenle anlaşın,önceden haberdar edin.Çünkü youtube 10 gün içersinde dava açması için kanal sahibine mail gönderiyor.Açmazsa açmaz sıkıntı yok yani..

Dediğim gibi ben çok sayıda kişiye telif gönderdim,geri dönüş yaptılar,mazur gördüm geri çektim telif bildirimini..yani telifi geri çektiğime dair mail'i,çok nadir olarak sorunsuz olarak devam edebildi arkadaşlar yoluna.Öyle bir ihtimal var,öyle bir ihtimal olmasa adamlar bekleyip bekleyip,dayanamayıp karşı bildirim göndermezlerdi.
  • 01-08-2013, 00:56:19
    Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    açarlar kanalını bi kaç güne
    inşallah

expetus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karşı bildirim göndermeyi deneyin,çoğu kişiyle öyle hallettik...kanal ayarlarına girdiğiniz zaman yukardaki 3 seçenekten biri kırmızıdır sizde,kırmızı olan seçeneğin üzerine tıklayın,açılan pencerede karşı bildirim gönder butonu olması gerek.

Fakat bunu yapabilmeniz için karşı tarafla,size telif gönderenle anlaşın,önceden haberdar edin.Çünkü youtube 10 gün içersinde dava açması için kanal sahibine mail gönderiyor.Açmazsa açmaz sıkıntı yok yani..

Dediğim gibi ben çok sayıda kişiye telif gönderdim,geri dönüş yaptılar,mazur gördüm geri çektim telif bildirimini..yani telifi geri çektiğime dair mail'i,çok nadir olarak sorunsuz olarak devam edebildi arkadaşlar yoluna.Öyle bir ihtimal var,öyle bir ihtimal olmasa adamlar bekleyip bekleyip,dayanamayıp karşı bildirim göndermezlerdi.
    hocam kanal komple kapandı panel falan yok
  • 01-08-2013, 00:59:12
    FanMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    inşallah

hocam kanal komple kapandı panel falan yok
    telefondan girdiğim için çoğu zaman kanal kapandı yazısını görmemişim hocam kusura bakmayın.valla ozaman bekleyeceksiniz hocam muhtemelen açılacaktır