• 01-08-2013, 16:19:37
    mrb arkadaşlar bir yardım isteyeceğim

4 senedir oturduğumuz ev var ve kuzenlerim geldi saat öğlen 1 civarı

2 tane minik kuzenim var koşuyorlar vb 10dk sonra aşağıdan biri geldi dedi çok ses yapıyorsunuz vb vb. dedim evde çocuk yok 10dk önce geldiler ne sesi bi tartışma yaşadık dedim polisimi ararsın istediğini ara gelsin ve gönderdim

benim sormak istediğim bir kanun yokmu bu konuda? benim evimde bir ses olmuyor alttakiler şizofrenimi bilemiyorum fakat gün içinde belli saate kadar bir kanun olması lazım. yani yok ama diyelimki 3 tane çocuk var evimde. napacağım duvaramı zincirleyelim çocukları? burası özel mülk değil sonuçta bir site ve apartman.

bu konuda bilgisi olan bilgi verirmi?

tşk
  • 01-08-2013, 17:44:00
    Üyeliği durduruldu
    hocam geçenlerde bir konu açmıştım üs komşumdan şikayetçiydim. Hatta baya tartışmıştık.

Ama aşırı ses yapıyorlardı. Polis çağırttım uyardılar bişey yapmadılar. Sonra zor kullandım, belli süre ses kesildi sonra gene abarttılar olayı.

En son araştırdım avukat bir arkadaşım vardı ona sordum. Yeni bir kanun gelmiş eğer ses yapma çoksa yani artık çekilemeyecek boyuttaysa bunu ispatlıyorsunuz. Ve 1 hafta içinde evi satılığa çıkartmak zorundalar baya katı bir kural.

Ben naptım gece ses yaptıları için rahattım yani, aldım ses kaydına ve videoya o derece ses yapıyorlardı, çıktım yukarı bakın dedim mahkemeye vereceğim sizi. Naparsan yap dediler. Şikayetçi oldum...

Sonuç mu ? Ev satıldı bende kurtuldum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:00 -->-> Daha önceki mesaj 17:42:26 --

Hatta konumun linkini de buldum buyrun

https://www.r10.net/off-topic/1081351...i-yeterrr.html
  • 01-08-2013, 17:44:35
    Üyeliği durduruldu
    kabahatlar konuna göre para cezası verebilirler.