• 31-07-2013, 13:54:05
    12 Ağustos 2013 - 31 Ağustos 2013 Kampanyası
    Arkadaşlar sitelerin kalitesi konusunda ve siteniz oyunla alakalı site ise etkisi konusunda referans amaçlı kampanya tarih aralığında 10 kişiye 30 TL ücretle 47 adet sitemize tanıtım yazısı ekletme imkanı sunmaya karar verdim.Siteler ve tanıtım yazısı özellikleri aşşağıdaki şekildedir.

Genel Özellikler

*Aylık sadece 10 tanıtım yazısı alınır
    *Tanıtım yazısı linki size aittir legal olması koşulu ile içerik kısıtlaması yoktur.
    *Sadece Oyun Sektöründeki Sitelerden Tanıtım Yazısı Alınır.
    *Tanıtım Yazılarınızın Linkleri 1 ay süre ile anasayfada tutulur
    *Aynı site aynı link ile 2. tanıtım yazısını alamaz alt linklerine alması gerekir
    *47/x şeklinde istediginiz sayıda tanıtım yazısı verebilirsiniz.47 tane dahi olur
    *Sadece tanıtım yazısı ile içerik sınırımız yok flash oyununuzu da ekletebilirsiniz.
    *İllegal içerik kesinlikle kabul etmiyoruz
    *Makaleler tarafınızca yazılıp ulaştırılması gerekir.
    *İster toplu alın ister sadece 1 siteden alın

Siteler Okey oyunu sektöründeki neredeyse hit getirebilecek tüm kelimeleri kapsamakta olup siteler toplamının günlük 20 dolar adsense geliri vardır.Okey oyunu sektörü online kullanıcı bazlı bir sektör olduğundan sıralamada yükselmek ve fazla hit almak bizimde işimize geliyor. Sayac sistemi kullanmadığımızdan bu şekilde hit tahmini yapabilirsiniz.

Siteler Köküne kadar özgündür.Sitelerimiz toplamda 5 adet temanın farklı css versiyonlarını kullanarak oluşturulmuştur.metasından kasılan kelimesine içeriğinin farklılaştırılmasına kadar düşünülmüş ve özenle oluşturulmuştur.

Siteler kesinlikle Çöplük değildir. Yukardada belirttiğim üzere sitelerden adsense kazancı elde etmekteyiz ve sitelerin hiti nekadar artarsa kazancımız o oranda artmaktadır.Buyüzden sitelere gözümüzün nuru kıvamında bakmaktayız ve hiçbişeylerini eksik etmiyoruz.Aylık sadece 10 tanıtım yazısı ve sadece oyun sektöründen tanıtım yazısı kabul etmemizin sebebide sitelerimizin değerli oluşundandır.

Alırım tanıtımı siteler perte çıkar domain düşer derdiniz hiç olmasın tüm sitelerimiz com net org biz gen.tr info gibi paralı alan adları kullanmakta olup .com .net ağırlıktadır hit yapabilecek kelimede com net ini boş bulamadiklarimiz gen.tr biz gibi uzantılarla desteklenmiştir.aylık giderini şükür her şekilde karşıladıkları için çok çok daha uzun süreler açık kalacak olan sitelerdir.

Pagerank Değeri yoktur sitelerimizin çoğunda bunun sebebi de sitelerin 4-6 aylık siteler olması ve güncelleme görmemiş veya güncellemeye çalışması yetişmemiş olmalarıdır.Şuanki durumda siteler için yapılmış çalışmalar 2 adet pr4 siteden her birinin linki bulunmakta 1 er özgün makale ile her birinin forum tanıtımı yapılmış veya yapılmaktadır. Ayrıca araya site sokularak pr10->aradakisite-> 30 site pr 9->aradakisite -> 20 site şeklinde legal satınalınmış linkleri bulunmaktadır.

Farklı A Class lar üzerine Bölünmüş C Class ipler üzerine kurulmuştur sitelerimiz Hepsinin ip adresleri farklıdır.Tanıtım yazısı halici anasayfadan link çıkış oranları da max 10 olacak olup link çıkışları sadece anasayfadan yapılıp tanıtım yazınızın sayfasından sizin haricinizde link çıkışı olması önlenmiştir.

Örnek Site : Misafirokey.c0m

Fiyatlandırma site başına 2 TL olarak uygun görülmüştür.Toplu 47 siteden alımda 80 TL.Güncelleme sonrasi Pr değerlerine göre yeni fiyatlandirma yapılacaktır.

Ödeme : Garanti Misli Paypal

R10 DIŞI skype : codedbygod@hotmail.com

Lütfen Bu tip bi çalışma düşünmüyorsanız meraktan pm isteyip beni yormayınız.Satışlarımda pm isteyip olumlu yada olumsuz dönüş yapmayanlar kara listeme eklenmekte olup diğer satışlarımda pm alamayacaklardır.
  • 31-07-2013, 14:21:15
    Üyeliği durduruldu
    bütün sitelerinizin hitlerini gösteren pm yolalyınız lütfen...
  • 31-07-2013, 14:54:57
    pm gönderildi
  • 31-07-2013, 19:50:08
    satış güncel direkt pm atanlara dönüş yapıldı
  • 01-08-2013, 10:37:25
    satış güncel r10 dışı alım ile 9x47 tanıtım yazısı kalmışdır
  • 01-08-2013, 10:46:36
    hit, adresleri ve konu linki ile dönüş yaparsanız sevinirim
  • 01-08-2013, 11:23:55
    pm gönderildi
  • 01-08-2013, 15:19:14
    satış güncel