• 01-08-2013, 14:33:32
    Birileri gidecekki yenileri gelsin
  • 01-08-2013, 15:01:08
    bysca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kizoyunlarioyna(nokta)net de yok kaybolmuş kız oyunları kelimesinde 1. sırada idi
    Evet site benimdi. Ban sebebi hakkında benimde henüz bir fikrim yok.
    Tasarımımdan scriptime herşeyim özel. içerik daimi güncel. sayfa gösterimlerim sitede kalma oranları o kelimede başka hiçbir sitede yok. Backlink meselesi değil bu iş. 50 katım backlink alan siteler var sıralamalarda halen. Başka bir iş bu.
  • 01-08-2013, 15:18:00
    Bana göre wiki, imleme siteleri ve çöp sitelerde linki olanlar çok etkilendi.
  • 01-08-2013, 15:59:21
    bysca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende aynı şeyi merak ediyorum bunun altından ne çıkacak.
    Google yeni şema yapısın yayınladıktan hemen sonra bu müdahele geldi..olay sadece bundan ibaret..elle bu kurala uymayan siteleri uçuruyorlar..

mytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aslında bu düşüncelerin google gibi bir markanın manuel müdahale yapmayacağından kaynaklanıyor.Ama şuan sadece oyun sektöründe bu olayların olması kafa karıştıran olay o.Ama yinede yüksek çoğunluğun dediği gibi backlink'lerin milyonlara gelinecek kadar alınması çok aşırı derece olması oraya çekiyor ihtimalleri.

Yoksa google nin ne kazancı olacakki, sıralama biri gider biri gelir..
    öyle değil işte biri gelir biri gider mantıgından ziyade artık yeni kurallara göre siteler yapılsın, hacklink alınmasın, anchor text olayına abanıp makale içinde linkler basılmasın vs gibi yaptırımlardan dolayı bu elle müdahele geldi..yakında diğer sektörlerede bakacaklar..büyükleri yok edeceksinki altta devamı gelenler bu kurala uysun..

omer1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sırayla uygulamalarının nedeni adwords gelirleri ile alakalı olabilir. Adwords gelirlerini en fazla etkileyen sektörlerden biri oyun sektörü. Film - dizi - adlt gibi sektörlerde ne de olsa adsense kullanılamıyor.
    adwords gelirleri azaldığı için zaten google seo sektörünü yok etmeye çalışıyor..firmalar seo ile yukarlara çıkıyorlardı..şimdi adwords ile yukarı çıkacak..bir zorlama söz konusu..

AgaHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet site benimdi. Ban sebebi hakkında benimde henüz bir fikrim yok.
    Tasarımımdan scriptime herşeyim özel. içerik daimi güncel. sayfa gösterimlerim sitede kalma oranları o kelimede başka hiçbir sitede yok. Backlink meselesi değil bu iş. 50 katım backlink alan siteler var sıralamalarda halen. Başka bir iş bu.
    site:kizoyunlarioyna.net hocam ban ile filtreyi ayıralım..ban direk indexden silinmesi..siteniz filtreye girmiş..tüm backlink yapılarınızı tek tek inceleyiniz..aşırı backlink değil olay doğal olmayan tüm backlinkler..lütfen yeni şema yapısını inceyin..r10 da paylaştık..

PieRLuGi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana göre wiki, imleme siteleri ve çöp sitelerde linki olanlar çok etkilendi.
    yeni şema yapısına doğru olduktan sonra bu tür sitelere her türlü çalışma yapılabilir (ama bunun adı artık backlink değil) örneğin bir makale içinde "makale içinde markalaşma olacak çalışmalar" yapılması gerekecek..bu biraz yeni bir konu..
  • 01-08-2013, 16:16:30
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    Darbeci Google
  • 01-08-2013, 16:19:35
    Kısa google artık backlink çalışmalarınıda yaparken, yada tanıtım yazısı alırken bile kalite istiyor diyebilirmiyiz
  • 01-08-2013, 16:28:04
    Geziginler ne zaman yerinden oynar acaba.
  • 01-08-2013, 16:33:28
    aşırı link kasanlar şutlanıyor
  • 01-08-2013, 19:19:12
    CoLiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yeniden değerlendirmede size gelicek cevap ortada "el ile yapılan bir müdahale yoktur " eğer webmaster tool'a herhangi bir uyarı gelmemişse yeniden değerlendirme pek işe yaramıyor
    Webmaster tools'a uyarı gelmesini iyi bir işaret olarak mı algılamalıyız yani?