• 31-07-2013, 03:15:33
    DAVUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar şu mantığı unutun "Google otoriter site istemiyor." Asıll google otoriter site ister. Aramalarda çöp sitenin işi ne ? Öyle birşey olsaydı zaten ilk kraloyunn giderdi. Google sadece bu işten para kazanırken google kurallarına uymayan siteleri sildi. Bugün bu noktada bir çok site silinmedi mi ? Forumda aylardır konular açılıyor. Bunlar göze batan, çok çalışıp, işini yanlış yapanlar.
    bu işin içinde bir iş var ama nedir çözemedim. bu işten ilk darbeyi ben yedim 40 k sitem uctu manuel ceza verildi.

sisteme aykırı olsa direk sistemsel olarak ceza verir ve siteler giderdi bu yapılan işlemler manuel elle yapılan işlemler ve dikkat cekicidir ki hepside hitli siteler leblebi gibi ayıklanıp manuel cezalar ile sıralamalardan ucuruluyor. ceza alan sitelere baktıgınızda gercekten hepside kaliteli bi okadar özgün sitelerdir. bu işin içinde başka bir iş var ama nedir Allah bilir. backlink macklink hikaye yani
  • 31-07-2013, 03:18:20
    Üyeliği durduruldu
    fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiç denemedim bu olayı. Ama yakında deneyeceğim çünkü içerik buldum özgün. Biliyorum çok saçma birşey gibi geliyor bu dediğim. Fakat adamların sitesindeki içeriklerin googlede indexi yok. Bütün açıklamalar beni bekliyor. Deneyince haber ederim sana üstad.
    üstad infosu varmı ona da baksaydın özgün içerik alayım derken ban yemiş siteden içerik çekme yanarsın
  • 31-07-2013, 03:18:30
    2 seo çalışması yapın düşürmek istediğiniz siteye 10 ar tl lik işlem tamam...

seo çalışması yaptırdığım tüm siteler yerlerde hemde garanti li felan yazanlardan ama ne çare kanıtlayamıyoruz ...
  • 31-07-2013, 03:21:18
    AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu işin içinde bir iş var ama nedir çözemedim. bu işten ilk darbeyi ben yedim 40 k sitem uctu manuel ceza verildi.

sisteme aykırı olsa direk sistemsel olarak ceza verir ve siteler giderdi bu yapılan işlemler manuel elle yapılan işlemler ve dikkat cekicidir ki hepside hitli siteler leblebi gibi ayıklanıp manuel cezalar ile sıralamalardan ucuruluyor. ceza alan sitelere baktıgınızda gercekten hepside kaliteli bi okadar özgün sitelerdir. bu işin içinde başka bir iş var ama nedir Allah bilir. backlink macklink hikaye yani
    ÜStad benimde 25k lık bir sitemi patlattı google. Acaba patlayan siteni benimle paylaşırmısın? İncelemek istiyorum belki bir ipucu yakalarım bellimi olur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:21:18 -->-> Daha önceki mesaj 03:18:55 --

Tuncay61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    üstad infosu varmı ona da baksaydın özgün içerik alayım derken ban yemiş siteden içerik çekme yanarsın
    Kopya site yapmıyorum hocam. Bütün sitelerimdeki açıklamalar özgündür. Ceza alan sitemde info duruyor. Sadece 5 sayfa cezaları vermiş. Bakalım çıkartabilecez mi?
  • 31-07-2013, 03:22:16
    demedi demeyin Google oyun sektörüne giriş yapacak..
  • 31-07-2013, 03:26:50
    Üyeliği durduruldu
    bizde gaza gelip 2 domain aldık ama
  • 31-07-2013, 03:28:15
    Bu olay oyun siteleriyle sınırlı kalmaz. Oyun sadece başlangıç gibime geliyor.
  • 31-07-2013, 03:36:36
    AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    350 türkçe oyun domaini ile pusudayım
    Benim sitelerin ki yoktur umarım o domainlerde
  • 31-07-2013, 03:53:14
    Yıllarını oyun sektörüne vermiş birisi olarak söylemeliyim ki arkadasında medya şirketi olan siteler teker teker gitti vede gidiyor. Adwords'e yüklenip ensonhaber üzerinden çıkış yapmakta bir yere kadar yedi sanırım malüm siteler için. Ama kategorilerde bir sıkıntı yok keywords domainler yerlerinde duruyor hemen hemen. Yeniden veya sıfırdan Oyun sektörüne girmek isteyenler için güzel bir zaman ama nacizane tavsiyem kategorilerin siteleri halen aynı sıralamada ve bence büyük balığın peşinden gitmeyi deneyin arkadaşlar

Saygılar