• 28-07-2013, 17:12:56
    Bireysel ve Kurumsal SEO Danışmanlığı

Ne yapmıyoruz?

- Boş vaatlerde bulunmuyoruz.
    - Çalışma sonucunda başarısızlığa ulaştığınız da ödemelerini geciktirmiyoruz.
    - Çalışmalarımızı düzenli olarak anlatıp mail yoluyla sormak istediklerinizi öğretiyoruz.
    - Maillerinize en geç 4 saat içinde cevap veriyoruz.
    - Uzun vadeli çalışmalarda haftalık rapor sunuyoruz.
    - Çalışmalarınız da illegal durumlar kullanmıyoruz.

Ne yapıyoruz?

- Google yönergelerine uygun şekilde sitenizi dizayn ediyoruz.
    - Çalışmalarınızda hacklink kullanmıyoruz.
    - En güncel SEO taktikleri ile otoriter site sunuyoruz.
    - Backlinke yükselip kısa süreli yükselip sonrasında düşecek işler yapmıyoruz.
    - Acil işim var 1 ayda ilk sayfa derdinde olan arkadaşlara çalışmıyoruz.
    - İletişim de sıkıntı çektirmiyoruz.

Referanslar ve teklif almak için iletişim adresinizi gönderebilirsiniz.
  • 28-07-2013, 17:31:38
    Arkadaşın çalışmaların da daima başarılı olmuştur. Yaptırdığım tüm çalışmaları onu ve beni mutlu etmiş daima çalışmamız için bir sebep olmuştur. Kaliteli işler çıkaracağından eminim.
    Allah yolunu açık etsin kardeşim.
  • 28-07-2013, 17:34:19
    arkadasla bir çalışma yapıldı wordpress konusunda gerçekten deneyimli burda daha önce 2-3 kişiyle calıstım ve yaparım ederim dediklerinde 2-3 sonra kusura bakma yapamıcam bunu kodu bulamıyorum diyenler oldu ama arkadaş sagolsun kısa zamanda gerekli işlemleri halletti eline saglık tavsiye ederim
  • 28-07-2013, 17:56:54
    saolsun çok ilgili bir arkadaş.bir siteiz için çalışma yapıldı anlaşmamız haricinde ek olarak tüm siteyi elden geçirdi optimizasyonunu yaptık.zararlı ne kadar kod varsa hiç bir karşılık beklemeden halletti.sitemiz çeviride iken yaptığı çalışma ile sitemizi çeviriden çıkarttı.gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz.
  • 29-07-2013, 01:54:13
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı işler dilerim.

Arkadaşımıza birçok iş yaptırdım , memnunum çok şükür. Bugünlerde bir iki iş daha vereceğim kendisine.
  • 29-07-2013, 11:38:10
    Hayırlı işler diliyorum, ilanlar konusunda yaptığı iş ile övgüyü hak etti, güvenilecek bir arkadaş.
  • 29-07-2013, 11:52:24
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı işler diliyorum, oldukça kapsamlı bir çalışma hazırlanmış. Fiyatı da çok iyi.
  • 29-07-2013, 19:56:03
    Konu güncel ve iş alımı açıktır.
  • 29-07-2013, 22:03:48
    1 iş verilmiş ve bitirilmiştir ikincisi bekleniyor.