• 26-07-2013, 11:17:05
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba Arkadaşlar,
    Aşağıda istekleri yerine getirebilen bir scripte ihtiyacım var,

1- Kullanıcı Kendi Bilgisayarından benim Youtube ve Facebook Acountuma Video Yükleyebilecek,
    2-Girilen Bağlantı Linkini youtube ve Facebook acountuma yükleyecek ,
    3- yüklenen videonun başlık, keyword, embed kodlarını sitede bulunan forma yada değişkene geri post edebilecek ,

Bütçe; 10 Tl dir. İlgilenen arkadaşlar Pm bildirsin.
  • 26-07-2013, 14:12:59
    10 TL'yi scripti yazan mi verecek?
  • 26-07-2013, 14:50:59
    Üyeliği durduruldu
    Script derken başlı başına bir şey istemedim sadece apileri kullanacak betik istedim
  • 26-07-2013, 17:38:22
    Bu istedigini yapacak adam sayisi cok az oldugu icin bu istediklerine karsilik bu az olan kitleye 10 TL vermek kufur etmekten farksizdir.

Senin bir kabahatin yok. Forum yonetimi; "serbest piyasa", "istenilen butce" gibi mantiklar arayarak senin gibi dusunenlerin cogalmasina sebebiyet veriyor. Bu sebeple r10'da saglam yazilimci kalmadi gibi birsey. Hep piyasa isleri donuyor, cogunlugunda da dolandiricilik mevzulari yasaniyor. Forum yonetiminin sen ve senin gibi "emegin gercek karsiligi" nedir sorusunun cevabini bilmeyen insanlara, bu bolumde baslik actirmamasi gerekiyor. Ne yazik ki yonetim bu konuda cok zayif.

Bu sebeple dostum, soylediklerime sakin alinma senin kabahatin yok, kabahat bu basligin burada yayinlamasina goz yuman yonetimde.
  • 29-07-2013, 10:37:22
    Üyeliği durduruldu
    iş yaptırılmıştır ilginize teşekkürler.