Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi birçok internet sitesi kendilerine yeni üye kazandıran üyelerine indirim cekleri ya da artı bir takım ayrıcalıklar sağlamakta. Fakat arkadaşlarımızın genellikle referans davetiyelerini ciddiye almamalarından kaynaklı referans bulamıyor ve sitelerin sunduğu bu ek ayrıcalıklardan indirimlerden yararlanamıyoruz.
Bu yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum. Konuda birbirimizle referans değiş tokuşu yaparak 2 taraflı kazanabiliriz. Örneğin ben sizin gönderdiğiniz bir siteye üye olacam sizde benim gonderdiğim baska bir siteye üye olacaksınız.
Ama tabi burda süistimal'e acık bi konu var örneğin alışveriş sitelerinde üye olan referansınızın alışveriş yapması gerekiyor o yüzden lütfen gerçekten ilerde bu alışveriş sitelerinden alışveriş yapma potansiyeli olan arkadaşlar bu referans değişimine katılırsa daha iyi olur.

Referans bulmak istediğiniz / referans olarak yeni uye olabileceğiniz siteleri şu formatta yazarsanız. Daha kolay referans bulabilirsiniz diye düşünüyorum. (Bunlar benimkiler)

Referans aradığım siteler (daha önceden üye olduğum siteler):

Dropbox - üye oldukdan sonra ilgili programı pc nize kurmanız gerekiyor
Bitenekadar
Trendyol

Referansınız olabileceğim siteler (daha önceden üye olmadığım siteler):
indirdik.com
tr.beruby.com
başka sizin referans aradığınız sitelerde olabilir. tekliflere acığim.

Ayrıca ilk dropbox referansıma +1 adet arena-tr davetiyesi gondercem isterse.

Konu süistimale açık o yüzden rica ediyorum. 1-2 fazladan referans için insanları kandırmayın.

Not: Konuyla ilgili en alakalı olabilecek yer burası gibi geldi o yuzden konuyu buraya açtım.