Merhaba arkadaşlar,
Bir müşterime yaptığım web sitesinde kararsız kaldım. Nasıl kararsız şu şekilde; kusursuz bir site olmasını istiyorum. Tasarımıyla olsun geçişleriyle müziğiyle. İstiyorum ki bir spor salonu web sitesi yaptıracağı zaman bana yaptırmasada bu siteyi örnek göstersin "bu site gibi olsun" desin tarzı birşeyler yapmak istiyorum. Background fotoğraflarının yetersiz olduğunu biliyorum profesyonel bir fotoğrafçı sokup salonda kaliteli fotoğraf çıkartmayı düşünüyorum. onun haricinde yorumlarınıza ihtiyacım var.
(Not: Site kodlamasında kullanılan jquery tasarım vs. kodlama sıfırdan yazılmış olup hazır olarak kullanılan birkaç icon dan başka birşey yoktur.)
Buyrun bir göz atın
Güzelmi değilmi karar veremedim.
16
●768
- 26-07-2013, 21:22:01Bir tavsiyen varmı acaba ben çok hareketli olmaması lazım ayrıca skyfall gibi de bunalıma sokmamalımetehanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-07-2013, 21:25:30Müzik haricinde site hakkında bir fikrin varmı. Uygulamada herhangi bir sorun yok ancak biraz geniş bakmak istiyorum, o yüzden farklı beyinlerden yorum almak istiyorum.metehanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-07-2013, 21:57:41Müzik fikrim:
http://www.youtube.com/watch?v=RD3WwM6l1J0
Siteyle ilgili genel olarak: Şarkıyı youtubedan çekmek yerine mp3 olarak yayınlasanız site için daha iyi olur kanısındayım. Ayrıca menülerin mouse'un üzerine gelince öne çıkması olayı olmamış. Solitaire'de bütün kağıtları acınca kağıtlar öne doğru gelirdi ya öyle olmus sanki. Onun animasyonunu da düzenlerseniz iyi olur bence. - 26-07-2013, 22:05:00Bu sayfadaki aşağıya inme barını da tasarımın bütününe uyacak birşey yaparsanız çok güzel olur hocam. Kolay gelsin.
- 26-07-2013, 22:57:16Evet scrool bar konusunu unutmuşum aklımdadı orayıda bir düzenlemem gerek.Eror71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:57:16 -->-> Daha önceki mesaj 22:54:24 --
Aslında menü konusunda bende biraz karamsarım. Öne çıkartmamım amacı biraz boyut katmaktı. ama daha orginal bir fikir gelmedi aklıma. Peki menü hakında bir fikrin oalabilirmi acaba?CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle