• 24-07-2013, 11:02:49
    Hocam, daha evvel mesaj atmıştım. Çalışmak nasip olmadı. Yeniden PM atacağım, paypal ödeme seçeneğiniz varsa...
  • 24-07-2013, 13:04:05
    techcomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başarılı bir çalışma başladı..
    Süper hızlı yükseliş..

Çekiliş numarası : 9
    Hayırlı olsun şimdiden hocam, teşekkür ederim...

mstfozdnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam, daha evvel mesaj atmıştım. Çalışmak nasip olmadı. Yeniden PM atacağım, paypal ödeme seçeneğiniz varsa...
    Dönüş yapıyorum hocam, çalışmak dileğiyle...
  • 24-07-2013, 16:03:22
    bilenyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı olsun şimdiden hocam, teşekkür ederim...

Ne diyorsun arkadaşım kafan mı güzel? Pm attım dönüş yapmıyorsun, gelmiş buraya çekiliş numarası yazıyorsun

Bedava değil bu çekiliş, biraz Ankara pavyonlarından uzak dur sen en iyisi, süngere dönmüşsün.

Dönüş yapıyorum hocam, çalışmak dileğiyle...
    Hocam pm nizi dün gördüm geri dönüş yapamadım. Bugün tekrar yazdığınız o saçma salak yorumu gördüm. 40 TL lik hizmetinizi o pavyon sitesine alacaktım. Allah razı olsun yerin dibine sokmuşsunuz.
  • 24-07-2013, 16:25:16
    Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam pm nizi dün gördüm geri dönüş yapamadım. Bugün tekrar yazdığınız o saçma salak yorumu gördüm. 40 TL lik hizmetinizi o pavyon sitesine alacaktım. Allah razı olsun yerin dibine sokmuşsunuz.
    Yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum hocam. Bu çıkışımın sebebini izah ettiğim bir pm attım, kusura bakmayın.
  • 24-07-2013, 18:26:04
    Hocam, ceza çok mu? Nasıl haberleşeceğiz?
  • 25-07-2013, 21:23:53
    Üyeliği durduruldu
    Her hangi bir çalışma ve dönüş yapılmadı?
    Konunun son durumu be olacak ?
  • 25-07-2013, 21:28:40
    Arkadaşın üyeliği dondurulmuş, hemen panik havasına kapılmanıza gerek yok. Kendisi yıllardır işini hakkıyla yapan , bir yapılmamış iş dahi bırakmamış bir kişidir. Üyeliğinin kısa süreli donduruluğu ümidindeyim ancak sınırsız kapanmışsa dahi mutlaka skype ve ya diğer kanallardan sizinle iletişime geçip işi yapacaktır merak etmeyin.
  • 25-07-2013, 22:21:18
    En fazla 3-5 gündür, kimse merak etmesin...
  • 26-07-2013, 00:20:44
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun.. Cezanız kalkmış.. Hafif bir panik yaşanmış olsada
    Farklı bir düşünce içine girmedik.. Profil ve mesajlarından işi ehli olduğu ortada..