• 21-07-2013, 04:00:53
    Merhaba arkadaşlar.

Yeni bir iş ile beraberiz. Bu sefer ki alımım da size vereceğim oyun sitesinin kategorilerini tanıtacak tanıtım yazıları lazım. Toplamda 30 adet kategori var sitede ve bunlar için ortalama 100-150 kelimelik makale hazırlayacaksınız. Kısaca işin tanımı bu.

Bu iş acele olduğu için işin bir an önce bitirilmesi gerekmektedir. En fazla 2 gün süre veriyorum. Her kişiye 1 makale paketi verilcek. Toplamda 4 adet paket makale alımı yapacağım. Yani 30 kategori açıklaması X 4 = 120 adet makale lazım bana. Herkese 1 adet paket verilcek sadece. Makalalerinizde ;

- Laf salatası yapmayacak olanlar
    - Noktalama işaretlerine uymayacaklar
    - İşi aldıktan sonra üzerine yatmayacaklar
    - Kopya yazıları aralara derelere sokmayacaklar

Yukarıda sizden istediklerimi açıkca ifade ediyorum. Ödeme makale tesliminde kontrol yapıldıktan sonra aynı gün eft yada havale yapılcak. Ertesi gün demiyorum dikkat edin aynı gün. Gönderdiğiniz makaleleri eğer beğenmezsem sizlere geri iade ederim. (Kullandığım banka sadece Kuveyt Türk)

Şunu açıkca söylemek istiyorum ki; Bu forumda hiç abartısız binlerce belki makale alımı yaptım. Epey tecrübe kazandım bu konuda ve lütfen benimle yapacağınız ticaretiniz de dürüst olun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:00:53 -->-> Daha önceki mesaj 03:35:24 --

1 paket verildi arkadaşlar. IceBlue'ye.
    2 nci paket TheOne nickli arkadaşa verildi.
    3 ncü paket zablin nickli arkadaşa verildi.
    4 ncü paket emre06 nickli üyeye verildi.
  • 21-07-2013, 04:14:55
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pm atıldı
  • 21-07-2013, 04:46:56
    Son paket sahibini bekliyor arkadaşlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46:56 -->-> Daha önceki mesaj 04:35:18 --

Bütün paketler verilmiştir. Yeni bir işte buluşmak dileği ile hoşçakalın arkadaşlar.
  • 21-07-2013, 07:40:48
    pm gönderdim