Web Sitesi Arayüz Tasarımlarınız Yapılır - Referanslar Mevcut
27
●3.152
- 24-12-2010, 02:03:58İlk yorum benden gelsin ,panolara zorunda olmadıkça çok yazmayan birisi olarak içimden gelen bir kaç birşey yazmak istiyorum. R10 üzerin'de gördüğüm kadarıyla çok efendi ve ne yaptığını bilen bir arkadaş ,referanslarıda oldukça başarılı ,tabiki iş başarısı zamanla ve pratikle çok daha fazla ilerleyecekdir ,ben en kısa zamanda geniş bir müşteri portföyü yakalayacağını düşünüyor ve umuyorum ,başarıları'nın devamını dilerim sevgili dostum,hayırlı işler...
Sevgiler ,saygılar. - 24-12-2010, 02:10:10Teşekkür ederim Özgür Hocam..Güzel görüşleriniz ve ilerisi adına söylemiş olduklarınızdan ötürü.Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ve sizin gibi işini burada adam gibi yapan kişilerden öğrenecek çok şeyimizin olduğu düşüncesindeyim her zaman..
Saygılar. - 24-12-2010, 17:05:46Bimukabele...Güzel görüşlerin için teşekkür ederim Mesut ağabey..antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygılar. - 28-12-2010, 18:09:15Tasarımları çok iyi, yeni projelerimiz için işleri arkadaş'a verdik beklediğimizden daha iyi sonuçlar ve hızlı oldu.
Teşekkürler. - 28-12-2010, 18:18:48Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..Gerçekten sizinle çalışmak ve ileride çalışacak olmak büyük bir mutluluk..trdeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygılar. - 29-12-2010, 23:37:15Merhaba. Gerçekten güzel çalışmalar.
Bu haber temalarında Haberler Otomatik mi ekleniyor ?
Benim Bir Sohbet Sitem var wp Ana sayfalı. Buna Haber sitesi Görünümü vermek ve günlük haber , video ve resim ekletmek istiyorum otomatik olarak. PM atayım dedım ama olmadı sistemden ciktim
Bir fiyat verirmisiniz PM ile
Teşekkürler.