• 20-07-2013, 12:33:58
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaÅŸlar ;

Salı günü kuzenim yurt dışından Türkiye'ye gelecek. Pasaport ile telefon kayıt ederiz.

Her zaman ki gibi piyasa fiyatının çook çook altına.

Şöyle yapıyoruz arkadaşlar.

Pasaport'a : 75 tl istiyoruz.
    Kayıt ücreti maliyeye : 115 Tl
    E-devlet ücreti : 5 TL

Toplu şekilde ücreti gönderiyorsunuz biz hallediyoruz. Makbuzu ile yapan kişiye faxlıyoruz.

Toplam ücreti :195 tlye patlıyor.

Millet bu fiyata sadece pasaportu veriyor

Ayrıca HTC telefonunuz var ise çok uygun fiyata pasaportsuz açarım.

İletişim için pm atın.
  • 20-07-2013, 13:06:59
    seni eleştirmek gibi olmasın ama ben iphone açtırdım boyle 6 ay sonra kapandı .
    bunun gibi kapanmayacagının garantisini nasıl veriyorsun müşterilerine ..
  • 20-07-2013, 13:15:40
    Üyeliği durduruldu
    unixhideout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    seni eleştirmek gibi olmasın ama ben iphone açtırdım boyle 6 ay sonra kapandı .
    bunun gibi kapanmayacagının garantisini nasıl veriyorsun müşterilerine ..
    Açtırdığınız kayıt yasal kayıt değil dostum geçici kayıt.
    Benimki bizzat pasaport ile maliyeden belgeli kayıt.
  • 20-07-2013, 17:07:22
    Alıntı
    Pasaport'a : 75 tl istiyoruz.
    Kayıt ücreti maliyeye : 115 Tl
    Turkcell veya avea : 40-50 tl arasında gidiyor.
    eleştirmeyi sevmem ancak,turkcell avea 20 tl almakta pasaport kaydı için,ptt den de edevlet şifresi alınırsa 2 tl ye kendınız yapabileceksiniz.
    bende de pasaport vardı 250 ye yaptırdım arkadaşlara,piyasanın çook altında bir durum yok yani ancak güvenilirsiniz r10 da,önceki alışverişinizleri bilirim,güven ücretten önemlidir.
  • 20-07-2013, 17:15:39
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eleştirmeyi sevmem ancak,turkcell avea 20 tl almakta pasaport kaydı için,ptt den de edevlet şifresi alınırsa 2 tl ye kendınız yapabileceksiniz.
    bende de pasaport vardı 250 ye yaptırdım arkadaşlara,piyasanın çook altında bir durum yok yani ancak güvenilirsiniz r10 da,önceki alışverişinizleri bilirim,güven ücretten önemlidir.
    aynı yorumu bende yapacaktım ancak bir şey söylemek istemedim ,

edit : görüşüldü.
  • 20-07-2013, 17:27:53
    Üyeliği durduruldu
    E-devleti yok kuzenimin ama alırız sorun olmaz.

Fiyat konusunda güncelledim.
  • 20-07-2013, 18:01:14
    sonra başka bi telefon kaydederseniz yada kaydetmek isterseniz nasıl bir süreci var? oldu ki kuzeniniz dedi 6 ay sonra kendi telefonumu kaydettireceğim?
  • 20-07-2013, 18:05:55
    Sonrasında emin misin hocam sakat durum çıkmayacağının? 2 yıl idare etmesi gerekecek yani.
  • 20-07-2013, 18:14:31
    Üyeliği durduruldu
    Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sonra başka bi telefon kaydederseniz yada kaydetmek isterseniz nasıl bir süreci var? oldu ki kuzeniniz dedi 6 ay sonra kendi telefonumu kaydettireceğim?
    Sonrası yok kuzenim zaten en son 4 sene önce gelmişti yurt dışından. Bir daha kayıt etmek isterseniz pasaportun 2 yıl geçmesi lazım.

Kuzenimde okullar açılana kadar burda artık oda ne zaman gelirse bir daha

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:14:31 -->-> Daha önceki mesaj 18:13:49 --

Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sonrasında emin misin hocam sakat durum çıkmayacağının? 2 yıl idare etmesi gerekecek yani.
    Evet hocam 4 yıldır giriş yapmıyor kuzenim. Hiç bir şekilde sakat durum çıkmaz.
    Garantili işlem yapıyorum.