Merhabalar Arkadaşlar bi site kuruyorum da oluşturdugum kategorileri örnegin
xxx.com/istanbul Değilde
istanbul.xxx.com olarak gostertmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim selamlar..
Wp. kategori yi subdomain olarak gösterme
8
●1.012
- 16-07-2013, 22:22:33Cpanelden subdomain açmanız gerekir.karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
örnekle : www.siteniz.com/cpanel
burdan ise subdomain seçeneğini seçip ordan oluşturdukdan sonra ftpnize istanbul die bir dizin eklencek ve artık istanbul.siteniz.com olcak
saygılar eğer yapamazsanız yardımcı olurum hayırlı ramazanlar. - 16-07-2013, 22:27:11hocam ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun.NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cpanel den Subdomain ( alt Domain ) oluşturmayı biliyorum lakin benim istediğim o şekilde değil forumda bir ara görmüştüm
.htaccess dosyasına bir kaç kod ekleyip yapılıyordu diye biliyorum. yada ben öyle hatırlıyorum. tek tek subdomain oluşturmak yerine eklediğimiz kategorileri ( sahte Subdomain) olarak gormektedir. bu şekilde.
ben bu kodları arıyorum
Tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar. - 17-07-2013, 20:48:39nasıl yani hocam? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.dapzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-07-2013, 00:31:54karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleduygugemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WP sistem için WP Subdomain diye bir eklenti bulunmakta hocam.
Kod ile yapacaksanız http://www.uzmancevap.org/soru/2638/sahte-subdomain burada değişik çözümler üretilmiş.