• 16-07-2013, 21:54:16
    Merhabalar Arkadaşlar bi site kuruyorum da oluşturdugum kategorileri örnegin

xxx.com/istanbul Değilde
    istanbul.xxx.com olarak gostertmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim selamlar..
  • 16-07-2013, 22:22:33
    karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar Arkadaşlar bi site kuruyorum da oluşturdugum kategorileri örnegin

xxx.com/istanbul Değilde
    istanbul.xxx.com olarak gostertmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim selamlar..
    Cpanelden subdomain açmanız gerekir.

örnekle : www.siteniz.com/cpanel

burdan ise subdomain seçeneğini seçip ordan oluşturdukdan sonra ftpnize istanbul die bir dizin eklencek ve artık istanbul.siteniz.com olcak

saygılar eğer yapamazsanız yardımcı olurum hayırlı ramazanlar.
  • 16-07-2013, 22:27:11
    NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cpanelden subdomain açmanız gerekir.

örnekle : www.siteniz.com/cpanel

burdan ise subdomain seçeneğini seçip ordan oluşturdukdan sonra ftpnize istanbul die bir dizin eklencek ve artık istanbul.siteniz.com olcak

saygılar eğer yapamazsanız yardımcı olurum hayırlı ramazanlar.
    hocam ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun.
    cpanel den Subdomain ( alt Domain ) oluşturmayı biliyorum lakin benim istediğim o şekilde değil forumda bir ara görmüştüm

.htaccess dosyasına bir kaç kod ekleyip yapılıyordu diye biliyorum. yada ben öyle hatırlıyorum. tek tek subdomain oluşturmak yerine eklediğimiz kategorileri ( sahte Subdomain) olarak gormektedir. bu şekilde.
    ben bu kodları arıyorum

Tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar.
  • 16-07-2013, 23:09:59
    Mesajim bulunsun hocam ben de ayni seyi yapmaya calisiyorum.
  • 17-07-2013, 19:36:58
    yokmu arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş.
  • 17-07-2013, 19:58:58
    bir çok sayfa yapcaksan eklenti tavsiye edebilirim.
  • 17-07-2013, 20:48:39
    dapzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir çok sayfa yapcaksan eklenti tavsiye edebilirim.
    nasıl yani hocam? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.
  • 18-07-2013, 00:25:28
    redirection diye arat plugin de yukle onu hedef url tıklanacka url çok basit istediğin şeyi yönlendirrisin.
  • 18-07-2013, 00:31:54
    karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun.
    cpanel den Subdomain ( alt Domain ) oluşturmayı biliyorum lakin benim istediğim o şekilde değil forumda bir ara görmüştüm

.htaccess dosyasına bir kaç kod ekleyip yapılıyordu diye biliyorum. yada ben öyle hatırlıyorum. tek tek subdomain oluşturmak yerine eklediğimiz kategorileri ( sahte Subdomain) olarak gormektedir. bu şekilde.
    ben bu kodları arıyorum

Tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar.
    duygugemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesajim bulunsun hocam ben de ayni seyi yapmaya calisiyorum.

WP sistem için WP Subdomain diye bir eklenti bulunmakta hocam.

Kod ile yapacaksanız http://www.uzmancevap.org/soru/2638/sahte-subdomain burada değişik çözümler üretilmiş.