• 15-07-2013, 01:02:47
    Youtube kanalım kapatıldı acaba kazancım hesabıma yatarmı diye çok kişinin aklında bir soru işareti belirebilir.

Youtube kanalınız kapatılsa bile, Evet kazancınız ay ortasında kesinleşmiş kazancınıza ekleniyor. Bir arkadaşımda bu durumu canlı canlı gördüm. içiniz rahat olsun. Ancak hangi videodan dolayı kapatıldıysanız o videonun geliri hesaptan düşülüyor.
  • 15-07-2013, 01:28:31
    Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Youtube kanalım kapatıldı acaba kazancım hesabıma yatarmı diye çok kişinin aklında bir soru işareti belirebilir.

Youtube kanalınız kapatılsa bile, Evet kazancınız ay ortasında kesinleşmiş kazancınıza ekleniyor. Bir arkadaşımda bu durumu canlı canlı gördüm. içiniz rahat olsun. Ancak hangi videodan dolayı kapatıldıysanız o videonun geliri hesaptan düşülüyor.
    Geçmiş olsun hocam. Kapatılma sebebiniz tek bir video yüzünden mi? Yoksa daha önce herhangi bir uyarı aldınız mı? Kapatılma sebebi olan videonun içeriği ne ile alakalıydı?
  • 15-07-2013, 01:37:49
    vitaplaystation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun hocam. Kapatılma sebebiniz tek bir video yüzünden mi? Yoksa daha önce herhangi bir uyarı aldınız mı? Kapatılma sebebi olan videonun içeriği ne ile alakalıydı?
    Sağolasın hocam. Kapatılma sebebi içeriğe uygun olmayan bir video yüzünden. Videoyuda görseniz 80 yaşında bir kadın cadde ortasında üsttsüz yürüyor(kadının ön tarafı bile doğru dürüst görünmüyor) herkes etrafında video, resim çekiyor. Öylesine çekilmiş bir videoydu. Yotube de arattırdım o videodan yüzlercesi varken şimdi hiç birine rastlayamadım. İlginç birşey.
  • 15-07-2013, 01:43:37
    peki biz silirsek videoyu ? o zaman da o videonun parasını alır mıyız ?
  • 15-07-2013, 01:43:54
    Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağolasın hocam. Kapatılma sebebi içeriğe uygun olmayan bir video yüzünden. Videoyuda görseniz 80 yaşında bir kadın cadde ortasında üsttsüz yürüyor(kadının ön tarafı bile doğru dürüst görünmüyor) herkes etrafında video, resim çekiyor. Öylesine çekilmiş bir videoydu. Yotube de arattırdım o videodan yüzlercesi varken şimdi hiç birine rastlayamadım. İlginç birşey.
    demek ki tek seferde o videoların tamamını kaldırtmışlar.en azından sadece size yönelik bişey degilmiş,o daha kötü oluyor.sizinki silinse,gerisi hala duruyor olsa canınızı daha çok sıkardı...
  • 15-07-2013, 01:45:54
    Hocam bende de aynı durum söz konusu , kanalım para kazanmaya kapatıldı fakat farklı kanallardan para kazanıyorum hala kapatılan kanalım ile adsenseyi kullandığım mail aynı sorun olur mu henüz eklenmedi youtube kazançları ?
  • 15-07-2013, 01:46:54
    fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki biz silirsek videoyu ? o zaman da o videonun parasını alır mıyız ?
    mantıklı olarak bir cevap vermek gerekirse evet alırsınız normal yola kazanılmış bir hak bu sonuçta ve siz bundan sonra o videodan para kazanmak istemiyorsunuz. Onlar yasaklarlarsa içerik ihlali sebebiyle gelir elde etmeniz mümkün değil.
  • 15-07-2013, 01:49:50
    CfStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bende de aynı durum söz konusu , kanalım para kazanmaya kapatıldı fakat farklı kanallardan para kazanıyorum hala kapatılan kanalım ile adsenseyi kullandığım mail aynı sorun olur mu henüz eklenmedi youtube kazançları ?
    sorun olabilir hocam,
    hiç bir zaman adsenseye bağlı mail adresiyle youtube de kanal açmayın.
  • 15-07-2013, 01:51:22
    CfStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam kendi videolarınıza tıklamadığınız veya tıklatmadığınız sürece mail adresiniz ban yemez. Ama bu dediğim şekilde Adsense politikalarını ihlal ederseniz, mail ban yer ve tüm youtube kanalınız kapatılır. Başıma geldi )