Site adresi : Pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : 250 TL 2 site için
Sitenin aylık getirisi: Günlük 8-9 TL veriyor iki site. Gelir belgelenebilir.
Kategori, sitenin içeriği nedir:XYZ
Günlük hit sayısı, kaynak link: iki site toplamda 10-11k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
- Siteler Blogspot'tur.
- Sitelerin herbirinin 4-5-6k civarı hiti vardır. Toplam 2 siteden 10k dan fazla hit gelmektedir.
- Reklam firmasından günde 8-9 TL bırakıyor iki site.
- Satış amacı: İlgilenemiyorum ve nakit ihtiyacımı gidermek istiyorum.
- Başkaları tarafından siteler satılmaya çalışılmış. İtibar etmeyin lütfen.
PHP XYZ siteler satılıktır.
7
●763
- 28-06-2013, 21:25:18Üyeliği durduruldu
- 28-06-2013, 23:51:09Site adreslerini pm alabilirmiyim.
arkadaşla anlaştık.. siteleri alıyorum.
----------------------------------------------
Dikkat:
kurbanlık kedi nickli arkadaşın hesabından PlusProje arkadaşımızı dolandırarak elinden alınan siteler oldugu tespit edilmiştir... şuanlık sitelerin 1 tanesi bende digeri bu arkadaştadır. bu dolandırılma olayının şuanki en elde tutulur şüphelisi Yilmazist34 nickli şahıstır, konu hakkında detaylı olarak araştırma yapıyoruz. - 29-06-2013, 03:38:58Üyeliği durdurulduBu kişi *********** çıktı. Ödeme yaptığım halde siteleri teslim etmedi. Tüm kanıtlar mevcuttur.
- 29-06-2013, 03:46:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.YAV kardeş adam zaten postunda açık etmiş kendini, trader 0 , başkaları tarafından satışa koyulmuş itibar etmeyin demiş.darkphysics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-06-2013, 03:57:19Üyeliği durdurulduPazartesi savcılığa dilekçemi veriyor. Bir yere kaçabileceğini zannetmesin.
0541 682 24 00 numarası da budur. - 02-07-2013, 14:44:25MisafirKullanıcının hesabı hacklenmiş profilinde Hesap bilgileri ve TC kimliğini girmiş siz ödemeyi hangi hesaba yaptınız? kontrol ettiniz mi ? Bu kişi hesabı hackleyerek sizi dolandırmış ama siz kişinin profilindeki isim soyisime baktınız mı?darkphysics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-07-2013, 15:25:41Üyeliği durdurulduKişinin profilindeki isim ile ücreti gönderdiğim isim farklı. Telefon numarası ve diğer bilgileri mevcut kişinin.********** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-07-2013, 16:05:14MisafirHata sizde çünkü kişinin olayla alakası yok hacklenmiş hesabı biz bu TC kimliğini neden koyduk bu sebeple para gönderirken kişiyi kontrol etmeniz adına.darkphysics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelelim konuya hesabın gerçek sahibi forumu aktif kullanmadığı için böyle bir problem yaşanmış, siz deki ödeme bilgileri ile yasal haklarınızı kullanabilirsiniz. Kişinin güvenlik sorununu müsait olduğum zaman çözüp kullanıcı adını tekrar kendisine vereceğim bu arada sizde isterseniz mahkemeye başvuru yapın boşuna madur olmamış olun.
Eğer kişi TC sini girmemiş olsaydı onun sorumluluğuna atacaktım ama arkadaş profilini bilgilerini doldurmuş.
Geçmiş olsun.