• 14-07-2013, 16:56:37
    Merhaba arkadaşlar, acil nakit ihtiyacımdan dolayı elimde beklettiğim film sitemi satıyorum. 19 Temmuz'a kadar satılması gerekiyor. Eğer satamazsam siteyi elimde bekletmeye devam edeceğim. Biraz siteye yaptığım çalışmalardan bahsetmek istiyorum. Rigobert isimli üyeye 35 tl değerinde özel bicaps.com film botu yazdırıldı. Temaya uyumlu her alanı otomatik dolduran sıkıntısız bir bot. Ayrıyetten 110 değerinde wpimletir v3 + wpSEO premium + etiketçi otomatik eklentileri vardır. Temada ufak tefek düzenlemeler yapılmıştır. Alan arkadaş kesinlikle pişman olmayacaktır. Sahibine gelir sağlayacak bir sitedir. İlgilenmek üzere bekletiyordum fakat acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Umarım alıcısı benim gösterdiğim özeni gösterir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Site adresi: Tanıtım görselinde yazıyor
    Açık arttırma başlangıç fiyatı: 25
    Açık arttırma bitiş süresi: Son tekliften 36 saat sonra
    Sitenin aylık getirisi: Yok
    Sitenin açılış tarihi: Domain 5 aylık
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Online film izleme sitesi
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 10-15
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 aylık, PR0
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahil.
    Hosting dahil midir: Radore veri merkezinde barınan resellerımdan 2 senelik sınırsız hosting dahil.
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: BayMovie v2 wordpress teması + wpimletir v3 + etiketçi otomatik + wpseo + Rigobert isimli arkadaşa yazdırılan 35 tl değerinde özel bot.
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız lisans
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: Yok.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multi Satış (Lütfen bu satış linkindeki son teklife göre teklif veriniz)
    Multi Satış Konusuna Gitmek İçin Tıklayınız

• 14-07-2013, 18:56:59
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    50 tl bende kalırsa pm atınız
  • 14-07-2013, 22:08:33
    harddepo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    50 tl bende kalırsa pm atınız
    Teklifiniz için teşekkürler, sizde kaldığı taktirde p.m gönderirim.
  • 16-07-2013, 04:43:04
    Konu güncel arkadaşlar.
  • 16-07-2013, 20:46:05
    Açık arttırma harddepo isimli kullanıcıda sonlanmıştır. Ödeme bilgileri gönderildi.