• 08-07-2013, 01:51:12
    Üyeliği durduruldu
    Alınacak Makale Sayısı: Düzenli aylık 20
    İstenilen Makale Konuları:Anne bebek hamilelik bu alanlarda eğitici öğretici
    Makalelerin Kelime Sayısı: 200-250
    Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli, Paypal
    Makale Teslimat Şekli: Word, .txt,
    Makale Teslimat Süresi: Makaleler 4 gün içerisinde teslim edilmeli.
    Ek Notlar: Makalelerde anahtar kelime oranına dikkat ediniz lütfen anahtar kelimler zaten ürünlerin satışı için gerekli olan annelere ve annelikle ilgli konulara ağırlıklı olmalı
    İletişim skype: yagizyildirim
    Bebek anne ürünleri satışı ve hamilelk ürünleri satışı yapan sitem için maklae yazdırmak istiyorum makaleler blog bölmünde yer alacak ayrıca hakkımızda bölümü ve misyon vizyon bölümleride ihtiyaçlarım arasında.
  • 08-07-2013, 02:51:06
    sungameserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alınacak Makale Sayısı: Düzenli aylık 20
    İstenilen Makale Konuları:Anne bebek hamilelik bu alanlarda eğitici öğretici
    Makalelerin Kelime Sayısı: 200-250
    Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli, Paypal
    Makale Teslimat Şekli: Word, .txt,
    Makale Teslimat Süresi: Makaleler 4 gün içerisinde teslim edilmeli.
    Ek Notlar: Makalelerde anahtar kelime oranına dikkat ediniz lütfen anahtar kelimler zaten ürünlerin satışı için gerekli olan annelere ve annelikle ilgli konulara ağırlıklı olmalı
    İletişim skype: yagizyildirim
    Bebek anne ürünleri satışı ve hamilelk ürünleri satışı yapan sitem için maklae yazdırmak istiyorum makaleler blog bölmünde yer alacak ayrıca hakkımızda bölümü ve misyon vizyon bölümleride ihtiyaçlarım arasında.
    Hocam makale başlıklarını pm atarsanız 4 gün içinde rahatlıkla teslim edebilirim
  • 08-07-2013, 05:20:06
    Fiyat teklifi ve referanslar gönderilmiştir, yanıt bekleniyor.
  • 08-07-2013, 07:00:54
    Konunuza vakıf biri olarak ödeme peşin olduğu takdirde 2 iş gününde istediğiniz konuda yazar makalelerinizi gönderirim ilgilenirseniz dönüş yapmanızı rica ediyorum teşekkürler...
  • 08-07-2013, 09:05:09
    pm atılmıştır geri dönüş bekleniyor
  • 09-07-2013, 13:33:22
    Üyeliği durduruldu
    Özgün içerik olduğundan peşin ödeme yaparak nasıl emin olabilirim.

ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konunuza vakıf biri olarak ödeme peşin olduğu takdirde 2 iş gününde istediğiniz konuda yazar makalelerinizi gönderirim ilgilenirseniz dönüş yapmanızı rica ediyorum teşekkürler...
  • 09-07-2013, 14:41:52
    Yeterli referanslarım ve itaderim bulunmaktadır. Ayrıca beğenmediğiniz takdirde para iadesi yapılmaktadır.

Dip Not: Makaleleri yolladığımızda para ödeyeceğinizin ne garantisi var biz bundan nasıl emin olabileceğiz. !
  • 09-07-2013, 14:44:05
    Üyeliği durduruldu
    sungameserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özgün içerik olduğundan peşin ödeme yaparak nasıl emin olabilirim.
    Referanslara ve itraderlera güvenerek. Sizin makaleleri aldıktan sonra ödeme yapacağınıza arkadaşlar nasıl güvenecek?
  • 10-07-2013, 00:20:40
    Merhabalar,

https://www.r10.net/makale-alimi-amp-...guzel-hit.html

Uygun olursa dönüş yapın hocam.