• 10-07-2013, 12:33:40
    Replika işini hiç bilmiyorum ama.. İyiye benziyor..
    Bozulursa samsung servisinemi götürmemiz gerekiyor ?

Veya 1 Yıl bozulmama garantisi gibi birşeyler varmı en azından
  • 10-07-2013, 12:35:40
    TolgaUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

hocam replika ürünlere garanti verilmez malesef. 1 ay sonra bile bozulursa kendi imkanlarınızla yaptırmak durumundasınız. servis olarak en yakınınızda bu işi güvenle yapabilecek bir teknik servise götürmenizde fayda var.
  • 10-07-2013, 13:07:53
    UmutBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam replika ürünlere garanti verilmez malesef. 1 ay sonra bile bozulursa kendi imkanlarınızla yaptırmak durumundasınız. servis olarak en yakınınızda bu işi güvenle yapabilecek bir teknik servise götürmenizde fayda var.
    Anladım peki çekim kalitesi ne durumda orjinali ile aynımıdır yani
    Kutulu ve ekran filmli istersek ürün fiyatı ne olur ?
  • 10-07-2013, 13:11:09

Aman hocam naptın, Samsung'a götürürsen neler olur orasını bilemem de hiç iyi olacağını sanmam Aynı şekilde kutulu ve ekran filmli bende sorayım hocam fiyatı yazarsanız sağlam bir şekilde tam takır alalım.
  • 10-07-2013, 13:11:23
    ürünlerde kutu yoktur sarz + cihaz olarak gelir yanında 1 adet ekran filmini hediye edebilirim.
    çekim kalitesi için ürün ile çekilmiş resimler konuda zaten mevcuttur bakarak kediniz karar verebilirsiniz.

fiyat konusunda zaten konuda belirtilmiştir.
  • 10-07-2013, 13:16:21
    Taksit taksit soruyorum ama bence herkezin aklındaki sorulardır

Yan Krom kaplamaların dayanıklılığı ne kadar ? Soyulması gibi
  • 10-07-2013, 13:22:37
    okadarını test etme şansımız malesef yok hocam neticede tabiki orjinali kadar kaliteli degil. onu göz önünde bulundurarak düşünürsek zamanla aşınacagı kesin.
  • 10-07-2013, 13:24:57
    UmutBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    okadarını test etme şansımız malesef yok hocam neticede tabiki orjinali kadar kaliteli degil. onu göz önünde bulundurarak düşünürsek zamanla aşınacagı kesin.
    Yok tabiki haklısınız.. Aldığımızda 15 20 gün sonra çatlamalar soyulmalar başlarsa eğer kötü bir görüntü olur Ama risk budur diyip alıcam sanırım biyerden para bekliyorum bakalım

Orjinal Note kullanıyorum orjinal note2 alamam şimdilik Replikası ile idare edelim dedim
  • 10-07-2013, 13:59:44
    cleaner80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabi yarın elime geçer sanırım hemen çekip gönderirim.
    ürününüz kargoya verildi. sanal pazar sistemi üzerinden takip edebilirsiniz.

Yok tabiki haklısınız.. Aldığımızda 15 20 gün sonra çatlamalar soyulmalar başlarsa eğer kötü bir görüntü olur Ama risk budur diyip alıcam sanırım biyerden para bekliyorum bakalım

Orjinal Note kullanıyorum orjinal note2 alamam şimdilik Replikası ile idare edelim dedim
    tabiki hocam dolar yükselirse fiyatlarda yükselme olucak gibi. herzaman bekleriz nezaman isterseniz.