R10'da Knight Online oynayanlar olduğunu bildiğim için açıyorum konuyu.
Yakın zamanda yüklü GB alımı yapacağım yerli/yabancı en ucuz GB'yi nereden satın alabilirim arkadaşlar ?
Alış: En Ucuz Goldbar Satan Yer ?
12
●2.390
- 04-07-2013, 22:46:48Heliosdan arıyorsan benden alabilirsin en ucuz GB yi hocamFaggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-07-2013, 23:48:26Üyeliği durdurulduTitan hocam.PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-07-2013, 00:46:42Hocam ne kadar miktarda alacağını bilmiyorum ama Türkiye'deki hatrı sayılır firmalar eğer kendi stokları yoksa www.thepowerlevel.com websitesinden yaptıkları pazarlıkla satın alıyorlar.Skype üzerinden canlı destek sağlayan pazarlamacılarıda vardı bir aralar.
Saygılarımla. - 05-07-2013, 12:04:32Üyeliği durdurulduYabancı yok mu hocam ya ?wtn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim aklıma ilk yabancıların ucuz satabileceği geldi. - 05-07-2013, 14:31:58KO ilk açıldığında oynamaya başladım. yaklaşık 3 sene kadar oynadım. sonra koxp filan furyası başlayınca bıraktım oyunu. o günlerde güzeldi oyun. ben tabiki karışamam hocam ama hile yapılan oyunda neden gold bar alma ihtiyacın olsun ki...
oynadığım son zamanlarda +3 shell zırhlar duplicate edip satıyorduk
ne günlerdi bee
sonra wow a başladım hayatım allak bullak oldu. allahtan evlendimde kurtuldum wow dan