Daha evvel 2010, 2011 ve 2012 Ramazan aylarında r10.net olarak hatim organizasyonları yapmıştık. Bu sene de Ramazan ayını boş geçmeyelim. Ve hep beraber En az bir hatim indirelim inşallah.
2012 Yılında tam 2 hatim indirmiştik. Bu sene de yoğun ilgi olursa birden fazla hatim yaparız.
Not 1: Cüz almak isteyenler konu altından almak istediği cüz numarasını belirtebilir.
Not 2: Birden Fazla cüz alabilirsiniz. Ne kadar fazla cüz alırsanız o kadar iyi olur. Bu sayede birden fazla hatim yapma şansımız doğar.
Cüz Dağılımları
1. Cüz : Onehost = OKUNDU 2. Cüz : Onehost = OKUNDU 3. Cüz : HS_Abdullah = OKUNDU 4. Cüz : HS_Abdullah = OKUNDU 5. Cüz : crazycoder = OKUNDU 6. Cüz : marzenbecher = OKUNDU 7. Cüz : marzenbecher = OKUNDU 8. Cüz : Avni = OKUNDU 9. Cüz : Avni = OKUNDU 10. Cüz : Anybody = OKUNDU 11. Cüz : crazycoder = OKUNDU 12. Cüz : M-y = OKUNDU 13. Cüz : HS_Abdullah = OKUNDU 14. Cüz : Alagöz = OKUNDU 15. Cüz : musevvid = OKUNDU 16. Cüz : musevvid = OKUNDU 17. Cüz : Webcolden = OKUNDU 18. Cüz : Anybody = OKUNDU 19. Cüz : style06 = OKUNDU 20. Cüz : style06 = OKUNDU 21. Cüz : İsmi Gizli olan bir R10 Üyesi = OKUNDU 22. Cüz : İsmi Gizli olan bir R10 Üyesi = OKUNDU 23. Cüz : İsmi Gizli olan bir R10 Üyesi = OKUNDU 24. Cüz : İsmi Gizli olan bir R10 Üyesi = OKUNDU 25. Cüz : İsmi Gizli olan bir R10 Üyesi = OKUNDU 26. Cüz : Dt-furkan = OKUNDU 27. Cüz : ekrm = OKUNDU 28. Cüz : ekrm = OKUNDU 29. Cüz : Dt-furkan = OKUNDU 30. Cüz : Dt-furkan = OKUNDU
Hatim tamamlanmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin
5'i de ben alayım şimdilik sırayla dolduralım..