• 03-07-2013, 10:07:10
  • 03-07-2013, 14:51:39
    Üyeliği durduruldu
    BestBads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    insan kızla ilgili düşünür en azından
  • 03-07-2013, 16:35:03
    Bunu her gördüğümde gülüyorum. Kayıtsız şartsız.
  • 03-07-2013, 16:40:31
    organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunu her gördüğümde gülüyorum. Kayıtsız şartsız.
    Abi Olayı Ben Anlayamadım.Birde Bana Anlatırmısın
  • 03-07-2013, 16:47:44
    Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abi Olayı Ben Anlayamadım.Birde Bana Anlatırmısın
    Abooo, bekar biri daha.
    Bak şincik;
    Diyelim ki evlisin ve her akşam saat 19:00'dan işten eve gelirsin. Ola ki bir akşam acil bir iş için mesaiye kaldın. Telefon etmeye bile fırsatın kalmadı. Üç saat sonra işten çıkarken eline aldığın telefonda 15 cevapcız çağrı olur ve evde hanımın kapıyı açınca da "nerdesin yaa, insanın aklına binbir türlü şey geliyor" cümlesini duyarsın.
    Kadınlar kurgucudur ve geç kaldığında tüm olayların en kötülerini sıralar ve hepsini 3 olay/sn hızla düşünme kabiliyetine sahip olur. Üstelik bu olaylar hep kötü neticelenir. Kaza, aldatma, intihar, adam kaçırma, tecavüz, 37 yerinden bıçaklama, gelinlik giydirip çukura atma. vs
    İşte bu karikatür o düşünce şekline gönderme yapar.
    Oldu mu? Anladın mı? Bak sınav yapıcam.
  • 03-07-2013, 17:08:50
    Abooo, bekar biri daha.
    Bak şincik;
    Diyelim ki evlisin ve her akşam saat 19:00'dan işten eve gelirsin. Ola ki bir akşam acil bir iş için mesaiye kaldın. Telefon etmeye bile fırsatın kalmadı. Üç saat sonra işten çıkarken eline aldığın telefonda 15 cevapcız çağrı olur ve evde hanımın kapıyı açınca da "nerdesin yaa, insanın aklına binbir türlü şey geliyor" cümlesini duyarsın.
    Kadınlar kurgucudur ve geç kaldığında tüm olayların en kötülerini sıralar ve hepsini 3 olay/sn hızla düşünme kabiliyetine sahip olur. Üstelik bu olaylar hep kötü neticelenir. Kaza, aldatma, intihar, adam kaçırma, tecavüz, 37 yerinden bıçaklama, gelinlik giydirip çukura atma. vs
    Çok İyi Anlattın Abi Sen Anlatırsında Ben Anlamammı
  • 03-07-2013, 17:09:21
    organik' in anlatımı ile olayı anladım
  • 03-07-2013, 17:10:28
    Abooo, bekar biri daha.
    Bak şincik;
    Çok iyi anlatmışsın, keyifle okudum
  • 04-07-2013, 12:43:56
    Aglamaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    organik' in anlatımı ile olayı anladım
    boşuna dememişler hocam herşeyin organik'i makuldür :d