Eski konumu büyük ihtimalle görmüşsünüzdür. İngilizce garantili site satışımızı sona erdirdik. Şimdi ingilizce sitelerden de daha yüksek getiri sağladığım Türkçe sitelerin satışına başladım.
Referans olarak göstermek istediğim satış başlıkları db bozulma dönemine denk geldiği için silinmiş ama şunu söyleyebilirim ki sattığım bu tarz siteler o dönemden beri gelirini koruyor. Adsense ekranımdan ödeme aldığıma dair bir görüntü : http://prntscr.com/1cmg4p
Şimdi sitelerin içeriği ve işleyişinden bahsedelim.
Öncelikle belirteyim, siteler botla çalışıyor ve ingilizce sitelerdeki gibi bu sitelerle de günlük olarak ilgilenmeniz gerekiyor. En azından 100 yeni post atmalısınız bu da yaklaşık 20 dakikanızı alacak.
Türkçe sitelerimizin içerikleri Adsense'de yüksek tık alan sektörlerden seçiliyor.
İlk aşamada 2 farklı sektörle başlayacağız.
Yapı - İnşaat
Mobilya - Dekorasyon
Nasıl Kazanacağız:
Bu sitelerden kazanabilmeniz için Adsense onaylı bir hesabınız bulunması gerekiyor. Tüm gelirlerimiz Adsense ile olacak. Ayrıca bu sitelerle kopya içerikden dolayı onay alamazsınız, önceden onaylı bir hesap şart.
Ne zaman Kazanacağız:
Genellikle günlük 1-10$ arası bir gelire 2.ci ya da 3.cü ayda çıkacağız.
Garanti nedir?
Bu siteler için garantim 4 aylık olacak. Türkçe sitelerde para kazanmamız biraz daha yavaş olabileceğimden ingilizce'ye göre 1 ay daha fazla zaman talep ettim. Bu sisteme verdiğiniz parayı çıkartamazsanız aradaki zararı karşılayacağım ve site sizde kalacak.
Domain ve hosting dahil mi?
Hayır, domain ve hosting'i yine ben tavsiye edeceğim, siz alacaksınız. Hosting için bu sefer Türkiye lokasyonlu hosting'leri tercih edebiliriz. (Her ne kadar ben Hostgator kullanarak kazansam da site hızı Türkiye lokasyonlu hosting'de daha iyi olacaktır)
Fiyat:
Garantili 1 site için fiyat 1000 TL. Garantisiz paketimiz 300 TL olarak satışa çıktı.
Örnek vererek garantiyi bir kez daha anlatayım.
1000 tl ödediniz, siteyi kurup size teslim ettim. Günlük olarak 4 ay boyunca verileri çektiniz, eğer 250 tl kazanırsanız aradaki 750 tl farkı ben ödeyeceğim. Site ve bot sizde kalacak.
SEO için birkaç topliste eklemenizi isteyebilirim, bunun dışında birşey gerekmiyor.
Forum dışı iletişim kurmak isteyenler bu mailden bana ulaşabilir.

Bazı önemli notlar:
Not 1: Kesinlikle adsense hesabınız olması gerekiyor, adsense hesap satışı yapmıyorum.
Not 2: Telefon ve skype desteği yoğunluğumdan dolayı veremiyorum. Sadece r10'dan pm yolu ve email ile iletişim kuracağız.
Not 3: Eski satışlarımdaki adresleri paylaşmayacağım. Ödemeyi yaptıktan sonra kendi sitenizi görebileceksiniz. Bu yüzden pm istemeyiniz lütfen.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.