• 05-07-2013, 09:59:48
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar Merhaba,

Kişisel olarak kiraladığınız sunucularınızı hangi amaçla kullanıyorsunuz?
    Verdiğiniz sunucu ücretine değiyormu?

R10.net'e söyle bir bakarsanız, hosting işi yapmayan arkadaşlarda 150-200TL'ye sunucu kiralıyorlar, bu arkadaşlar zevk içinmi bu sunucuları kiralıyor yoksa kazanç elde ediyorlarmı?

Konu hakkında fikirlerinizi almak isterim.
  • 05-07-2013, 10:05:27
    youtube uploader downloader olarak kullanıyorum t0rrent den falan film indirip anında yandex disk'e kaydediyorum.

hızlı olmak güzel
  • 05-07-2013, 10:07:21
    Üyeliği durduruldu
    TheKorsans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    youtube uploader downloader olarak kullanıyorum t0rrent den falan film indirip anında yandex disk'e kaydediyorum.

hızlı olmak güzel
    Yanıt için teşekkürler o zaman basit bir sunucu size yeterli geliyordur?
  • 05-07-2013, 10:10:17
    EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanıt için teşekkürler o zaman basit bir sunucu size yeterli geliyordur?
    1GB ramli 40GB hdd'li bir sunucu çok rahat işimi görüyor.
  • 05-07-2013, 10:15:36
    Üyeliği durduruldu
    TheKorsans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1GB ramli 40GB hdd'li bir sunucu çok rahat işimi görüyor.
    Bende de kimsufideki sunucudan var, yetiyor şu an ama Xenon işlemcili bi makinaya geçmek istiyorum, geçmek için neden arıyorum

Gönlümden Xenon geçiyor aklımdan ve cebimden Atom işlemci
  • 05-07-2013, 10:39:10
    sunucuoptimizasyon.com
    Emek verdiğiniz, gelişmekte olan yada gelişmeye açık olan siteleriniz varsa bu sitelerin yayınının saçma sebeplerle kesilmesi, yavaşlaması bu sitelerin geleceği için olumsuz sonuçlar doğurur paylaşımlı host ve sanal sunucularda kaynakları farklı insanlarla paylaştığınızdan bu tür sorunların yaşanma riski daha fazladır ama tamamiyle kendinize ait kaynakları olan bir fiziksel sunucuda başka birinin yaptığı dengesiz kullanımlar sizi ilgilendirmez, ekstrem donanım arızası yada saldırı haricinde siteleriniz için daha stabil bir yapı olur, tabiki sunucu aldım siteleri yükleyelim demek ile işin sadece yüzde 50 sini halletmiş oluyorsunuz, birde o sunucunun yazılımsal tarafta mevcut sitelerinize göre konfigüre edilmeside önemlidir.