Merhaba,
Twitter'da ve diğer sosyal ağlarda aktifseniz, kendinize güveniyorsanız kitlenizi paraya çevirebilirsiniz. Detaylar için lütfen okuyun ve kesinlikle test edin.
Detaylar:
http://cicibishe.com/kisaca-nedir
Twitter ve Tüm Sosyal Ağlarda Takipçilerinizden Para Kazanın
7
●471
- 29-06-2013, 18:31:33Üyeliği durdurulduSarpani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
İlk olarak hayırlı olsun demek istiyorum. Sormak istediğim bir şey var. Kazanç linkimden sitenize kaç kişinin üye olduğunu görme imkanımız var mı? Eğer yoksa olması iyi olur. Biraz incelediğim kadarıyla linkten gelip üye olanların sayısı değil de üye olup alışveriş yapanların sayısını görebiliyoruz ve ya ben bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Saygılarımla. - 29-06-2013, 23:01:12Merhaba, haklısınız. Zamanla kesinlikle geliştirmeyi planladığımız alanlardan biri Gelir Ortaklığı kısmı. Bizcede üye ziyaretçi sayılarını ve diğer ekstra detaylı raporları görmeli. Bununla ilgili geliştirmeleri zaman içinde cidden uygulayacağız. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
- 29-06-2013, 23:02:55Ben kendi linkimi bit.ly ile kısalttım tıklanma sayısını o şekilde görüyorum. yapılan alışverişi de site içersinden görüyorum. kendimce böyle bir sistem geliştirdim. ne kadar çok yayılırsa o kadar çok kazanırız diye düşünüyorum.JrWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-06-2013, 06:22:08Tüm önerilerinizi değerlendirdik ve uyguladık. Kasamdaki Param ve Detaylı İstatistikler kısmı ile artık çok daha fazla detaylı rapor görüntüleyebileceksiniz. Önerileriniz için çok teşekkür ederim yeniden.JrWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-06-2013, 20:49:54bazı gelir ortaklığı sistemlerinden sosyal ağlardan gelen tıklamalarda kazanca dönüştürülüyor.
netice pr değeri 10 olan dünyanın en popüler ağlarında reklam yapılıyor, bu bakımdan yaygınlaştırma ve reklam çalışmalarınında az yada çok karşılığının verilmesi sistemin kısa sürede benimsenip yaygınlaşmasına sebep olacaktır
- 01-07-2013, 09:58:43Üyeliği durdurulduİlk olarak tavsiyeniz için teşekkürler, ben de bağlantı adresini google short url ile kısalttım tıklanma sayılarını görebiliyorum fakat her tıklayanın üye olacağını sanmadığım için öyle bir öneride bulundum.pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Dikkate aldığınız için teşekkürler. Yaptığınız değişiklikler çok iyi olmuş, kazanç linkimizden kimlerin üye olduğunu da görme şansımız var mı?Sarpani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 01-07-2013, 12:55:13Onunla ilgilide hemen çalışmaya başlıyoruz buda güzel bi öneriJrWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle