• 02-07-2013, 12:30:11
    Muzafferbilişim olarak daha sizlere süper radyo tasarımı sunuyoruz Canlı demo www.radyoremix.com unutmayın gösterdiğimiz site demodur

Tema lisans fiyatı 25 tl+kdv

Satın almak için tıklayın

Özellikleri saymakla bitmiyor

1.Tema admin panel den istediğiniz gibi logo,Favicon,Google Analytics Kodu,Feedburner düzenlemesi yapabilirsiniz

2.Siteniz den harici reklam verin vs iletişim linkleri

3.Ana sayfanızı dilediğiniz gibi düzenleyebilme

4.Twitter,Facebook ve Blog linklerini dilediğiniz gibi paneliniz den yapabilirsiniz

5.Tüm radyo ayarlarınızı Anasayfa player kodu,Winamp ile Dinle Linki,Windows Media Player ile Dinle Linki ve RealPlayer ile Dinle Linki sorunsuz ca verebilirsiniz

6.Admin panel den sorunsuz bir şekil de Java Applet Kodu,Sıkça Sorulan Sorular,Yönetim Kadrosu,Sunucu Kuralları,Nick Komutları,Kanal Komutları,Java İndir Linki,Mirc İndir Linki,Sohbet Programı İndir Linki,Web Sitesinze Sohbet Ekleyin Linki,Web Sitesinze Radyo Ekleyin Linki ekleyebilrisiniz

7.Admin paneliniz den siteniz de 7 farklı alana sorunsuz reklam ekleyebilmenizdir.

8.İşte en son sevdiğim özellik siteniz de admin paneliniz den yaptığınız tüm ayarları işlemlere baslamadan önce yedekleme yapabilirsiniz

önemli bilgilendirme

1.Tema alt yapısı WP sistemdir
    2.Tema kesinlikle alan adınıza lisanslama yapılmaktadır
    3.Tema 1 den fazla alan adında kullanım yapılacak ise lütfen fiyat teklifi alınız
    4.Tema kurulum 1 kez ücretsiz kurulum yapılır Kurulum sadece CPANEL hosting sistemine kurulum yapılmaktadır
    5.Kesinlikle ücret iadesi bulunmamaktadır
  • 14-11-2013, 12:51:56
    Sayın dostlar bu tema internet üzerinde bazı siteler de w a rez olarak indirme kinkleri tespit edilmiş olup gerekli tüm kişilere önce uyarı yapılmıstır bu kişilerin toplamda 26 kişidir
    bunların 11 tanesi hakkında uyarımızı dikkate almadığı için gerekli yasal işlem baslatılmıştır
    bu tema sadece 25 tl ücret ile satılmaktadır bu çok yüksek bir rakam değildir

lütfen emeğe saygı duyup sadece lisanslı tema kullanınız

Saygılarımla

Muzafferbilisim internet hizmetleri
  • 18-02-2014, 11:52:24
    Üyeliği durduruldu
    hocam 25tl devam ediyormu? yoksa etmiyormu bunu belirtin lutfen bir defa yine forumda 25 yazıyordu arayınca 100 tl dediniz kampanya bitmis dediniz
  • 18-02-2014, 11:58:06
    leonardom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam 25tl devam ediyormu? yoksa etmiyormu bunu belirtin lutfen bir defa yine forumda 25 yazıyordu arayınca 100 tl dediniz kampanya bitmis dediniz
    Belirli dönemlerde kampanya yaıyoruz
    dilerseniz 25 tl den alım yapabilirsiniz
  • 18-02-2014, 12:15:48
    muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Belirli dönemlerde kampanya yaıyoruz
    dilerseniz 25 tl den alım yapabilirsiniz

Merhaba hali hazırda var olan siteme temayı kurulum yaparsanız 25 tl fiyatıyla almak istiyorum hayırlı satışlar
  • 18-02-2014, 14:07:50
    Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba hali hazırda var olan siteme temayı kurulum yaparsanız 25 tl fiyatıyla almak istiyorum hayırlı satışlar
    Tabiki nasıl isterseniz
    su anda wp sisteminiz de kurulu ise direk tema yüklemesi yapmamız yeterlidir
    • Civciv
    Civciv bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 18-02-2014, 14:54:21
    Tabiki nasıl isterseniz
    su anda wp sisteminiz de kurulu ise direk tema yüklemesi yapmamız yeterlidir
    giriş yapmayı denedim ..üyede oldum sanırım ama sipariş gecemedm.. direkt iş bankasıyla ödesem şifreleri iletsem temayı atıp ayarlarını yaparmısınız rica etsem..
  • 18-02-2014, 15:06:18
    Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    giriş yapmayı denedim ..üyede oldum sanırım ama sipariş gecemedm.. direkt iş bankasıyla ödesem şifreleri iletsem temayı atıp ayarlarını yaparmısınız rica etsem..
    Sipariş verirken üye olabilirsiniz sistem normal üyeliğe kapalıdır
    sipariş ver linkten işlem yaparak sorunsuz alım yapabilirsiniz
    ödemenizi yaptığınız da sitemiz den sitenizin ftp kul adı wp kullnıcı adını iletmeniz yetrlidir
    tema alan adına lisanslı olduğu için sipariş te alan adınızı lütfen doğru giriş yapınız
    • Civciv
    Civciv bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 18-02-2014, 15:47:57
    Sipariş verirken üye olabilirsiniz sistem normal üyeliğe kapalıdır
    sipariş ver linkten işlem yaparak sorunsuz alım yapabilirsiniz
    ödemenizi yaptığınız da sitemiz den sitenizin ftp kul adı wp kullnıcı adını iletmeniz yetrlidir
    tema alan adına lisanslı olduğu için sipariş te alan adınızı lütfen doğru giriş yapınız

ödemeyi geçtim..şifreleri iletiyorum tşk ederim.