Balon ücretleri 90 arkadaşlar yalnız telefon numaramızı pm isteyin görüşelim bu kampanya anlaşmalı oldugumuz bir kaç şirketle oluyor o nedenle kimseye fiyat bilgisi verilmemelidir. Fiyatlar tek kişiliktir. her extra günlük konaklama ücreti 80TL'dir. Konaklayacagınız yerler hakkında bilgileri toplayıp verecegim arkadaşlar. Ayrıca Bu kampanyayı en fazla 100 Kişi için yapabilirim. Bir ihtimal daha sonra yapabilirsek bi kampanya daha arayısı içindeyiz.
Şimdi umarım sorusu olan kalmamıştır. Lütfen normal fiyatlarla kıyaslamayın. Bu tamammen anlaşmalı olarak yapılan bir kampanya fiyatıdır.
R10 üyelerine kampanyalı balon turu
13
●1.172
- 30-06-2013, 14:31:17Adet Fiyatı: 300,00 TL yazmışınızsistemweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek kişilik fiyat mı 300 TL? eğer öyleyse kampanya bunun neresinde - 01-07-2013, 02:38:01Hocam balon + 1 gece konaklama fiyatı 300TL... Bölge balon fiyatlarını araştırın ve bölgede 1 gece konaklamanın en ucuz fiyatını bulun... Kampanya kısmı burada...SzolnoK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternette buldugum en ucuz balon turu fiyatı :
Per Person Prices
1 Person Euro: 110
2 or 3 Person Euro: 100
4 person or more Euro: 95
Balon firmaları 1 saatlik uçuşu normalde 175 ya düzenliyor. Konaklama malum minimum fiyat 85TL... Zaten Benim verdiğim fiyat 120 kampanya kısmının sebebi ise bir kaç balon firmasının işini yapmamdır. Balon hizmetinden yararlanan arkadaşlar zaten haberdar edilecekti fiyat konusu kesinlikle balon içinde konuşulmamalıdır. Sebebi de sanırım açık balon firmaları kendi sitelerinde 175 'ya 1 saatlik uçuşu satıyor. Diğer uygun fiyata satan arkadaşlar ise kampanyalı çalışanlar veya acentalardır. - 01-07-2013, 02:45:42kapadokyaya gitmeyi düşünüyorum ben de hocam. o nedenle fiyatlar konusunda az biraz fikir sahibiyim. tabii sizin kadar bilgili olamam ama birçok kampanya gördüm şimdiye kadarsistemweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
örneğin burada çift kişilik konaklama 79 tl
burada 2 gece konaklama 159 tl
burada da balon turu 125 tl
burada da 3 gün konaklama 139 tl
bunlardan farkınız varsa dinlemek isterim sizi de. ciddi ciddi bu aralar araştırıyorum çünkü
sanırım kampanyanız özelikle balon fitayını kapsıyor. yarım saatlik turlar 120-125 tl iken sizde 1 saati 225 tl. (90 euro)
ayrıca çoğu firma ulaşımı da karşılıyor. fiyatta biraz revizyon yaparsanız eminim daha çok müşteri kazanabilirsiniz. - 01-07-2013, 03:02:37Not: Mesajı düzenlemişiniz hocam. Düzenleme ile cevap vereyim. istedim... Fırsat siteleri hakkında inanın tam bilgim yok... Yarım saatlik uçuş hakkında özel fiyat isteyeceğim. Umarım alabilirim. Ama inanın 125TL'ye vereceklerini sanmıyorum. Fırsat sitesini değerlendirmek isteyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Ama şöyle bir olay var balonda 10 kişilik grup hazırlayın arkadaşlar, her kullanıcıdan 10 fiyat düşeyim. Sebebi ise şu standart balon uçuşu 11-12 kişi ile düzenlenir eksik kişiyi tamamlamak için 1 kişi hediye alabilirim. bir kişilik ücretide paylaştırırsak 9 düşeriz. hadi ben onu 10 yapıyorum..

Ayrıca 22 kişilik grup oluşturulursa kişi başı 75 ile büyük sepet kiralayıp uçuşu sağlayabilirim. Ama bu bütünü toplamak biraz zordur her zaman... Zaten satış 100 balon bileti ile sınırlı...
Hocam konaklama konusunda bir kampanyam yok en uygun aldıgım fiyatı yazdım fakat. Balon ucuşu 125tl olanın süresi 30dakika. ben 1 saatlik uçuş fiyatı veriyorum. fırsat siteleri nasıl yapıyor inanın fikrim yok. Ama 30 dakikalık uçuşun normal acenta ya verilen fiyatı 65 'dur + KDV kesiyor acenta ker sattıgı 30dk. uçuş için. Acentalar ile görüşürseniz daha detaylı bilgi sahibi olursunuz.
Konaklama konusundada şunu yapabiliriz. 80TL ürgüp içi konaklama buket hotel göremede. Bu demek degildirki balona binemezsiniz. Hotel önünden alınırsınız uçuş saati öncesi. 79TL degil 80TL bizdeki fiyatı fakat ürgüp bölgenin merkezi niteliğinde bir yerdir onu belirtmeliyim. Ama göremede bölgede en iyi gezilecek yerlere sahiptir. Bu konuda tercih size kalmış diyeyim.
Ama 1 saatlik balon uçuşu fiyatı 90 bize verilen kampanyalı fiyat. Yarım saatle arasında çok fark vardır katılan arkadaşlar bilirler.
Ayrıca balon firmaları ile görüşmelerimiz sürüyor kısa uçuşlar içinde fiyat alacagız ama alacagımız fiyat sizin fırsat sitesinde buldugunuz gibi olması imkansız.
Keşke daha düşük fiyatlar alabilsek bütün r10 üyelerinin balon keyfi yapmasını hep beraber izleyebilsek.
Yeni yaptıgımız anlaşma ve sadece balon turu : https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1067500879