• 25-06-2013, 23:44:59
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar sizce türk webmasterlarının scriptlerini, temalarını satabilecekleri codecanyon benzeri bir webmaster ticaret portalı ne kadar talep görür?

benzerleri varmıdır?
  • 25-06-2013, 23:45:49
    pek iş yapcağını zannetmiyorum

nedense bana türk script ve tema satışı yapan siteler güvensiz geliyor her zaman
  • 26-06-2013, 00:39:51
    Üyeliği durduruldu
    Ben bir projeye giriştim WP ile başlamayı düşünüyorum ilerleyen günlerde aktif edeceğim inşallah ..

Öncelikle kodlaması iyi olmalı ben wp ile başladım ama ilerleyen zamanlarda wp çok çok yetersiz kalabilir hocam.

Php yada başka bir yazılım diliyle yapılırsa ve ödeme seçeneklerinde, paypal , banka havalesi olabilirse neden tutmasın her zaman böyle bir proje istemişimdir ..

Sistem en basitinden şöyle olabilir.
    1 kontrol merkezi olur.
    Müşteri üye olur ve tasarımı yada materyali satın almak ister.
    Aşamaları doldurur ve ödemesini yaptığını kontrol merkezine bildirir.
    Eğer ödeme sorunsuz ise o siparişe onay verir ve müşteri sadece 1 kez indirilmek üzere aktif olan sayfayı kullanır ve indirme işlemi sona erer.

Eğer Türkiye'de isek 1 dosyayı satın alan her kişi onu paylaşacaktır ve dosya direk ***** olacaktır.

Bunu önlemek için 1 seferlik download edebilmesi gerekir başka hak tanınmamalıdır diye düşünüyorum.
  • 26-06-2013, 00:56:44
    Üyeliği durduruldu
    Türkiyede bilişim suçları kanunları tam oturmadığı sürece bu proje sadece zarardan ve milletin ekmeğine yağ sürmekten ileri gidemez. Bizim adımız yazılımcı soyadımız wayezzz

Gökhanbey skype iletişime geçerseniz size bir lisanslama tekniği sunacağım eğer ona ek birşeyler yapabilirseniz pingleme sistemi gibi lisanssız kullananları bloke edebilirsiniz.
  • 26-06-2013, 07:50:16
    Üyeliği durduruldu
    Turgay'ın böyle bir projesi vardı türkiye de tutumadı gitti. En son cookiethemes olarak hizmet veriyordu ama sanırım onuda kapatmış
  • 26-06-2013, 07:52:23
    Dosya alanlar kendi bloğunda paylaşıp hit peşinde koşar. Türkiye de olmaz o sistem
  • 26-06-2013, 12:22:23
    Şahsen kullanım sağlarım fakat arkadaşların dediği gibi 2. gün dosyalar war€z'e düşer
  • 26-06-2013, 12:23:29
    MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şahsen kullanım sağlarım fakat arkadaşların dediği gibi 2. gün war€z'e düşer
    bunun için direk düştüğü an yasal işlemler başlatılıcak ? ozaman wareze düşmesi biraz zor düşse bile kullanılması sıkar.
  • 26-06-2013, 12:27:20
    volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bunun için direk düştüğü an yasal işlemler başlatılıcak ? ozaman wareze düşmesi biraz zor düşse bile kullanılması sıkar.
    War€ze düşüreni; 10 bin üye bulunan bir platform içerisinde ayırt edebiliyorsanız ne güzel..