merhaba öncelikle kusura bakmayın bu konuyu buraya açmak ne kadar doğru emin değilim tecrübeli arkdaşlar destek verirlerse sevinirim.
geçen hafta HTC ONE X telefonumu elimden düşürdüm ve ekranı kırırdı/çatladı ancak yinede ben bu şekilde kullanıyordum.Ancak bir iki gündür şarj sorunu yaşıyordum kırmzı led işığı yanıp sönüyordu ama bazen de şarj oluyordu.ama bugun itibari ile sabah aynı sorunlar oldu ve ben sinirlendim telefonu bi tokat çaktım ve tekrar şarj oldu ancak işim olduğu için yarım saat sonra telefonu şarjdan çektim.şimdi ise telefonun pili bitti ve hiç şarj olmuyor.telefonda en küçük bi tepkiyok.telii pc ye bağladığımda sadece bazen donanım tanınmadı hatası alıyorum.
internette biraz araştırdığım genelde anakat yanmış olabiir diyorlar,bu anakart denenen şey ebayda filan varmıdır.birde kendim değiştire bilir miyim acaba
one x çihaz sorunum
2
●631
- 21-06-2013, 10:43:56ekranı yaptırmasamda olur şimdi ama bordu yaptırmam lazım,ama o kadar para veremem ebayda filan satılıyorsa alsam kendi yapabilir miyim acabaCycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle