Merhaba,
Geçen ay hosting hizmetlerim için mevcut sunucu'mu Fransa'dan, Almanya'ya taşıdım.
Hız Whmcs alt yapılı sistemim dışında gayet iyi, Whmcs sistemim'de ara ara ciddi yavaşlamalar oluyor.
Örnek olarak alt yapımız'da barınan farklı bir oyun tanıtım sitesine girdiğimiz'de 2 saniye'de açarken, whmcs 8-10 saniye almakta.
Her zaman olan bir durum değil, ancak zaman zaman beni çok zorluyor.
Whmcs alt yapısını hızlandırabilecek önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Whmcs sistem hızlandırma önerileri.
3
●1.386
- 19-06-2013, 01:30:53Biz whmcs sistemimizi paylaşımlı sunucuda kullanmıyoruz, Türkiye lokasyon sunucuda tek hesap halinde kullanıyoruz, hız ve performans konusunda hiç bir sıkıntımız yok şu anda 1-2 saniye arası tüm sayfalar açılıyor panelde.
- 19-06-2013, 01:46:59Merhaba,FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsi geçen sunucu paylaşımlı sunucu değildir, 16 gb i7 Almanya lokasyon paylaşımsız kiralık sunucu'dur.
Bu makine üzerinde toplam 5 adet bayi hosting paketi, 150 kadar'da web hosting paketi mevcut.
Toplam aylık trafik kullanımı 1 tb ancak, fakat sadece whmcs sistemin'de ara ara çok yavaşlama oluyor, sonra geçiyor.
Sıkıntının temel kaynağını çözemedim bende, yorum için teşekkür ederim yinede. - 19-06-2013, 12:13:43smarty hatalarından kaynaklanmaktadır.
http://WHMCSADRESİNİZ/admin/systemactivitylog.php sekmesinden siteniz içerisinde hata veren dosyaları bulun ve düzenleyin mümkünse gün başlangıcında "templates_c" klasörünün içeriğini silin manuel olarak sisteminiz hızlanır