• 17-06-2013, 14:12:11
    Merhaba arkadaşlar, Facebookta 600k üzeri One Direction sayfam var ben bu yaptığım şeyi Facebook uygulamaya koyup wallpost ekletmek istiyorum yani uygulamaya giren otomatik paylaşacak böylece uygulama yayılacak zaten uygulamayı ben One Direction sayfalarından yayacağım eğer uygulama kapanmazsa zaten büyük kitleye ulaşır gelen üyelerde zaten full bayan ve hepsi çok aktif oluyor bayanlar ile ilgili sayfa kurarsanız gerçekten sayfa baya aktif oluyor. Yaptığım şey
    http://www.bolugurmerve.com/iphone.html Bunu Facebook uygulamasına wallpost olarak ekleyeceğiz uygulamayı yapanın yani ortağımın sayfalarını da uygulamanın içine ekleyeceğiz.
  • 17-06-2013, 15:21:40
    Otowall postun acık olursa max 3k gorursun sonra kapanır.
    Otowall post kapalı olursa 100k gorsen dahı wall post attıgında %90 kapanacakdır.

Önerim wall post atmadan yapabılecegın bırseyler dusun, yada paravan uygulama taktiği yapabılırsın.

Hayırlı forumlar.
  • 17-06-2013, 15:48:31
    Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Otowall postun acık olursa max 3k gorursun sonra kapanır.
    Otowall post kapalı olursa 100k gorsen dahı wall post attıgında %90 kapanacakdır.

Önerim wall post atmadan yapabılecegın bırseyler dusun, yada paravan uygulama taktiği yapabılırsın.

Hayırlı forumlar.

Aslında hocam arkadaşlarını otomatik etiketliyor ya oda olabilir aslında öyle bir şey duruyor mu yoksa face önlem aldı mı?
  • 17-06-2013, 15:51:44
    Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında hocam arkadaşlarını otomatik etiketliyor ya oda olabilir aslında öyle bir şey duruyor mu yoksa face önlem aldı mı?
    Hala yapılabılır ama dedıgı gıbı uzun omurlu olmaz spam uygulamaya gırıyor.