merhaba arkadaşlar şu site için tavsiyeleriniz ne olabilir ?
site benim değil teknik desteği ben sağlıyorum
sizlerden ricam şurası şöyle olsa güzel olurdu, burası böyle olabilirdi gibi tavsiyelerde bulunursanız sevinirim
Film Sitesi İçin Tavsiye ?
7
●202
- 13-06-2013, 13:22:03
- 13-06-2013, 14:07:31amaç tavsiye ettiğimiz filmleri vurgulamak hocam
öyle yaptık çok saçma göründü
ama başlıkları vurgulamak gerekli sanırım yazılar belli olmuyor gibi - 14-06-2013, 00:31:21come adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet haklısınız sanırım yarın son yorumlar eklentisini yazarım
sitede her tür film'e yer veriyoruz amac başka sitelerde faydalansın...
film ayrımı yapmıyoruz güncel filmlerde var ama arada kayboluyor yarın bir düzenleme yapacağım
tavsiyeniz için teşekkürler gerçekten...
- 19-06-2013, 01:30:44site hakkında görüşlerim..
geçenlerde arama yaparken denk gelmişti. fakat izlenecek film bulamadığım için kalmamıştım.
1. her sırada 4 film olması uygun duruyor. fakat kapak resim üzerine gelince resmin parlaması yerine matlaşması garip...
2. mouse sağ tuşu kapatmışsınız bişi değil de; sağ tuşa bastıktan sonra mouse un yapısı bozuluyor. sanki ekran tarama modu varda onu aktif etmişim gibi. illem başka bir boşluğa tuşlamak gerekiyor.
3. Yukarda dönen kapak resimleri yavaş çalışıyor. ve altındaki buton resminin amacı tam anlaşılmamış... butona bastıktan sonra dönen kapaklar kaybolunca site daha refahlaştı....
4. sağdaki kategoriden film seçtiğim de seçilen kategori belli olmuyor. ve kategori bar ının rengi genel renk skalasına uygun değil...
5. film kapak resmi üstüne gelince o soluk kısımda ekran görüntüleri yerine film bilgisi olsa daha iyi olur.. ama ben şahsen 2sini de koymazdım. veya şeffaf zemin üzerine izlenme sayısı ve imdb değeri ve yıl olarak tarihi fazla bile... zaten asıl detaylar izleme sayfasında var..
6. kapak etrafındaki turuncu çerçeve 1 pixel olsa daha uygun olur, hiç olmasa veya hafif bir gölge şeklinde de olabilir.
7. sağ tarafdaki popüler etiketler adındaki kısım sanki sayfada kalabalık etkisi veriyor.. ve hemen üstündeki film listesi nedir ?
8. son yorumları, etiketlerin olduğu kısma koysanız.. ali nin velinin yorumlarının kategoriden önemli olduğunu sanmıyorum. hemde o yorumu bot ile yazdırmış ikennnnn
9. filmlerin orjinal dublaj veya Türkçe dublaj olduğu ana sayfada belli değil.
10. en çok seyredilenler... en favoriler... neyse de.. ençok konuşulanlar nedir ?
mobil versiyonunu alt dizin değil de sub domain şeklinde olması daha mı uygun olur ?
mo.siteadi.com.tr gibi ???
11. gelişmiş arama kısmındaki min-max uzunluklar neyi ifade ediyor ? 1 saat den uzun filmler yokmu ? arama seçenekleri hatalı olmuş... filmin px değerine.. dublaj tipine.. tür (var) gibi seçenekler daha mantıklı olmaz mı ? filmin süresine göre arama yapan mı olacak ? veya oylama değerine ? veya üye aramasını yapma ihtiyacı neden duyacaklar ? ali veya veli online film sitesine üye olmuşmu diye kim merak edecek ? veya yaptığı yorumları merak eden mi olacak ?
12. En önemlisi player da çözünürlük değiştirmek..
kotalı kullanan olduğu gibi tablet üstünden film seyretmek isteyecekler için 320px... hızlı internete ve büyük monitöre sahip birisi 480-720-1080px seyretmek isteyebilir.. tabiki önce o değerde filmler de eklenmesi gerekiyor...
tabi 3d film eklerseniz onların meraklısı da olabilir..
13. araya dexter dizi bölümleri atmışsınız.... dizi meraklısı ile film meraklısı ayrı olduğu gibi bunların sıralanması - gösterimi - gruplanması da ayrıdır. her ne kadar diziler genelde alfabetik olarak sıralanır. dizilerde içerik gruplandırması yapan pek fazla olmaz...
sonuç olarak
baya düzenle-n-meye ihtiyaç duyan bir site
başarılar sabri.. - 19-06-2013, 01:36:08tosunpasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inceleme budur
yarın bu yazılanlar dikkate alınacak bilgiler için gerçekten teşekkürler abi
her zamanki gibi eksiksiz inceleme yapmışsın...
tavsiyeniz için teşekkürler gerçekten...