Anket Proje Anketi
Toplam Katılımcı Sayısı: 50
Proje Anketi
Proje Hayata Geçerse Alırım
%78,00 (39 Oy)
Anket2
%22,00 (11 Oy)
  • 10-06-2013, 22:26:42
    Üyeliği durduruldu
    Selamun aleyküm...

Yaklaşık 2.5 seneye yakındır geliştirilen.Milyonlarca terimin terimin olduğu dev spinner projeyi Türk webmastırına sunuluyor...

Not: Talepler doğrultusunda sistem Türk webmasterlarına sunulacaktır.Beklenen talep karşılandığı halde proje sizler için hayata geçecektir...

Artık haber kaynaklarına ve diğer içerik gruplarına üye olmaya haber siteleri tarafından dava edilmeye ve özgün içeriğim yok derdine son.

Sistem Özellikleri:

1.Milyonlarca kelime hacmi.
    2.Türkçeye en yakın sonuçlar.
    3.Mükemmel sonuçlar ve arama motorları dostu.

Sistem Kısıtlamaları

1.Tek ip desteği
    2.Katı kurallar (aynı ipden değilde farklı ip ile girildiği takdirde anında hesap kapatılması...)

Ek Özellikler:
    Günde onlarca içerik (haber,oyun,giyim vb)

Örnek Spinnerlar:

Haber7.com

Log.com.tr

Nefisyemektarifleri.com

Saglikcan.com

http://www.saglikcan.com/sifali-bitk...-nelerdir.html

Diğer örnekler gelecek...

Programın Planlanan fiyatı 50-100 tl arası birşey olacak.Aylık kullanım olacak.

Talep en az 100 olmalıki ben projeye olur verebileyim... Onun için bu sadece bir talep konusudur eğer beklenen ilgiyi görürse ön satış konusu olabilir.

Ankete katılabilirsiniz... Projenin hayata geçmesinde etkili olacak...
  • 11-06-2013, 02:33:42
    1 ayda toplamda kaç makale spinleyebiliriz hocam? Sınırlama varmı?
  • 11-06-2013, 05:06:13
    Üyeliği durduruldu
    SakaryaCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 ayda toplamda kaç makale spinleyebiliriz hocam? Sınırlama varmı?
    Günlük belki bir sınırlama koyabiliriz fakat düşünmüyorum koymayı.İstediğiniz kadar yaparsınız o size kalmış...
  • 16-06-2013, 09:42:16
    ben almak isitiyorum. iletişim bilgilerinizi yollarmısınız.
  • 16-06-2013, 11:46:46
    Düşünceniz Çok Güzel Örneklere Bakılırsa Sistem Süper Görünüyor Allah Utandırmasın
  • 16-06-2013, 13:03:31
    IP olayı çok saçma geldi bana göre, onun yerine lisans sistemi kullansaniz hdd numarasına daha mantikli olurdu. Modem resledigimizde veya başka bir yerden internete girdigimizde kullanamayacaksak hiçbir anlamı olmaz.

Bir arkadaşım daha böyle bir sistem geliştiriyor, şunu soracaktım kelime obeklerini de doğru şekilde spinliyor mu? Yani otomobil kelimesini araba ile değiştiriyor örneğin. Arabanın anahtarı kelimelerini spinlerken otomobilnın anahtarları mi yapıyor?
  • 16-06-2013, 13:12:52
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar masaüstü değil online script.İp kısıtlaması saçma falan değil bir kişi alıp 10 kişi kullanmasın sistemi .

Onun dışında demo çıktığında google optimizasyon bölümünde yayınlanacak.

Aylık kullanım olacak site ve api kısıtlamasıda olacak.Daha çok sitede kullanmak isteyen daha çok ücret ödeyecek...

Tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • 16-06-2013, 23:45:29
    Ben alırım pm yollarsınız satışa geçtiğinde
  • 16-06-2013, 23:49:33
    Bende alabilirim.