• 04-06-2013, 15:19:24
    Kurumsal PLUS
    Merhabalar arkadaşlar,
    Sizlere hesap satışı, video yükleme, otomatik yükleme gibi birçok hizmetler verdim bu sefer yeni başlayanlar yada hazır ayarları yapılmış, video yüklü, belli bir kategoride açılmış kanal almak isteyenler için hazır kanallar yapıyorum. Küçük miktarlarla bu kanalları satışa sunuyorum.

Kanalların Ortak Özellikleri

- Her kanalda logo
    - Her kanalda kapak resmi
    - Her kanalda para kazanma aktif(adsense ekleyeceksiniz)
    - Her kanalda başlık, açıklama, etiket ayarlanmış
    - Her kanala 15 dakika üstü video yüklenebilir
    - Her kanalda en az 200 video yüklü
    - Her kanalda telif hakkı olmayan sorunsuz videolar
    - Her kanalda kategoriye göre kanal isimleri
    - Her kanal gmail ve youtube onaylı

Soktaki Kanallar

Game Trailer = 1 Adet
    Araba Tanıtımı = 1 Adet
    Araba Kazaları = 1 Adet
    Stand Up Gösterileri = 1 Adet
    League Of Legends(LOL) Oyun Videoları = 1 Adet

Her bir kanalın fiyatı sadece 10 TL dir.

Kanallar sadece alan kişilere verilecektir lütfen kanal isimlerini istemeyiniz.
    Şu anda elimde üstteki kanallar hazır olarak bulunmaktadır yeni kanallar hazırlandıkça konuya eklenecektir. Stoktakilerden ayrı siparişleri olanlar lütfen iletişime geçsinler.

Ödeme yöntemleri
    Misli, İş Bankası

İletişim
    Yada pm ile ulaşabilirsiniz.

Demo Kanal Adresi

Demo Kanalı Görmek İçin Tıklayın

Demo Video..

http://www.youtube.com/watch?v=-NA06xQM_QQ
  • 04-06-2013, 21:52:36
    Çok güzel hizmet, madem kanalların adreslerini göremiyoruz, kanalların yanına şu anki izlenme sayılarınıda yazsanız güzel olur
  • 04-06-2013, 22:16:19
    komedi ile ilgilikanal var mi?
  • 04-06-2013, 22:37:38
    Kurumsal PLUS
    oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok güzel hizmet, madem kanalların adreslerini göremiyoruz, kanalların yanına şu anki izlenme sayılarınıda yazsanız güzel olur
    Kanallar yeni oluşturuldu izlenim alırmı yada almazmı birşey diyemem videolar üzerinde imleme calısması yaparsanız tabiki izlenim alacaktır. Ama bu halde izlenim alabilirde almayabilirde.

gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    komedi ile ilgilikanal var mi?
    Eğer istiyorsanız açabiliriz aynı şekilde.
  • 04-06-2013, 22:43:26
    Videolarda izlenim olmucaksa o kanalın bir hayrıda olmaz haliyle. Yüklediginiz videolar rastgele yüklenmiş videolar mı.?
  • 05-06-2013, 00:16:54
    Kurumsal PLUS
    Direct adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Videolarda izlenim olmucaksa o kanalın bir hayrıda olmaz haliyle. Yüklediginiz videolar rastgele yüklenmiş videolar mı.?
    Kanallar bu gün oluşturulup açıldı kısaca yeni kanal oluşturuyorum hazır olarak yükleyip veriyorum izlenim olmuycak diye birşey yok. Hayır belirli kategorilere göre yükleniyor.
  • 05-06-2013, 00:18:40
    hocam keşke bir demo kanal açsaydınız logo,kapak resmi videolara vs bakardık.
  • 05-06-2013, 00:45:09
    Kurumsal PLUS
    gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam keşke bir demo kanal açsaydınız logo,kapak resmi videolara vs bakardık.
    Halledeceğim birazdan onu teşekkür ederim.
  • 05-06-2013, 09:08:22
    Ben League Of Legends(LOL) Oyun Videoları = 1 Adet almak istiyorum fakat telif hakkı filan gelme ihtimali nedir ?