Portal Forum Sistem Önerileri
4
●526
- 03-06-2013, 20:00:47Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaşlar, mobil cihaz için portal ve forum sitesi kurmayı düşünüyoruz. Bu projede hangi sistemi önerirsiniz? Pek çok alternatif mevcut. Portal için worldpress, joomla, drubal. Forum içinde mybb ve vbulletin düşünüyorum. Uzun süredir mybb kullanıyorum bilgim oldukça fazla fakat vbulletin bilgim pek yok. Hangi bir kombinasyon önerirsiniz? Hazır tema kullanılacak sitelerde portal ve forum temaları aynı veya birbirine çok yakın uyumlu olması gerek birde.
- 03-06-2013, 20:32:18hocam vbulletin iyidir zaten portalıda mevcut (vBadvanced CMPS) forumuda bütün eklentileri var ilk başta ücretsiz olanı indir baktın büyüyor siten lisans alırsın ben vbulletin kullanıcısıyım memnunumYRG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-06-2013, 21:55:14Üyeliği durdurulduvbadvanced inceledim arkadaşlar ama fakat biraz basşt geldi. Klasik tip blok yerleri vs.. imore.com şeklinde bir portal düşünüyoruz. Wordpress mi kullansak? Ayrıca portal wordpress teması ile forum vbulletin için benzer veya aynı temaları bulmamız mümkün müdür?
Sent from my iPad using Tapatalk